Slider

MinäOlen Jenni, olen kolmekymppinen, sinkku, tyttöjen äiti, aikuisopiskelija, helsinkiläistynyt maalaistyttö, podcastfani ja kahvilover. Juon mieluummin teetä, kuin huonoa kahvia. Olen ollut vuosia Apulanta-fani ja innostuin Cheekistä, kun olin lukenut riittävän monta artikkelia hänen lopettamisestaan.

Arkeni on parhaillaan lasten, seuraelämän, vuorotyön ja someharrastuksen välistä balanssin hakemista.

Hallinnoin arkea nykyisin sinkkuäitinä, erottuani pitkäaikaisesta parisuhteestani. Minun ja exäni suhteesta jäi jälkeen kaksi ihastuttavaa lasta. Esikoistyttäremme syntyi 2015 ja nuorimmaisemme 2017. Kummallakin kerralla palasin töihin lapsen ollessa hieman alle vuoden ikäinen. Työskentelen tällä hetkellä vammaisten ja liikuntarajoitteisten kanssa, mutta haaveilen työstä leikkaussalissa. Asumme tällä hetkellä tiiviisti kerrostalokaksiossa, mutta suunnittelemme muuttoa hieman väljempään huoneistoon.

Elämässä pitää olla haaveita ja tavoitteita.

Koin suurimman valaistuksen, omaan elämääni liittyen, pari vuotta sitten. Kahden perikäytännöllisen ihmisen visuaalisena tyttärenä kipuilin vuosia, kun käytännöllinen ei ole aina se kaikkein kaunein vaihtoehto. Vasta äitiyden myötä oivalsin, että kaiken voi tehdä omalla tavallaan ja käyttöesine saa olla myös kaunis. Viimeinen niitti oli se, kun synnytyksen jälkeisissä hormonihuuruissa itkin esikoisen väärän väristä sitteriä. Silloin päätin tehdä vain valintoja, jotka miellyttävät myös esteettistä silmääni.

Luen fiktiivistä kirjallisuutta ja kuuntelen podcasteja. Paheeni on true crime, jota kulutan niin kirjoina, podcasteina, kuin myös sarjoina. Välillä rikokset on kuitenkin laitettava pannaan, kun ne alkavat vilkkaan mielikuvitukseni kanssa valvottaa minua öisin. Olen viime vuosina ihastunut desingiin ja ymmärtänyt sen arvon, sekä hienouden. Kerään ensimmäistä omaa aikuisten astiastoani. Haaveilen kauniista lasiesineistä, sekä desing valaisimista ja tuoleista.

Rakastan pastaa, kukkia, maljakoita, hyviä kirjoja, podcasteja

Elämässä parasta ja hienointa on äitiys. Tyttäret ovat kasvatteneet minua siinä, missä minä heitä. Olen joutunut tunnustamaan oman epätäydellisyyteni ja sen etten pysty kaikkeen. Ja samaan aikaan olen saanut kokea täysin ehdotonta ja kaiken nielevää rakkautta. Äitiys on opettanut minut hölläämään ja sen, että riittävän hyvä on riittävän hyvä. Yirtän myös muistaa, että hyvinvoivilla vanhemmilla on hyvinvoivia lapsia. Siksi pitää muistaa ottaa aikaa myös itselleen.


Voit seurata minua Instagramissa, Pinterestissä ja Facebookissa. Sen lisäksi teen parhaan ystäväni kanssa meidän yhteistä Terapian tarpeessa podcastia.


Asun: Mieheni ja kahden tyttären kanssa uudessa kerrostalokaksiossa, neliöitä meillä on 56,6.

Haaveilen: Desing valaisimista ja tuoleista. Isommasta kodista ja omasta lifestylemallistosta.

Harrastan: Kirjoittamista ja valokuvaamista. Podcasteja, lukemista, joogaa.

Elämässä tärkeintä: Lapset

Lempiruoka: Pasta

Lempijuoma: Hyvä maitokahvi. En juo ollenkaan paskaa kahvia.

Lempivaate: Farkut

Lempielokuva: Kaunotar ja Hirviö
Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright