Slider

Rento, mutta klassinen treffiasu

2020-06-22

Asupostauksia ei ole ollut blogissa pitkään aikaan, joten nyt sitä tulee treffiasun esittelyn muodossa. Olen ottanut nämä kuvat jo talvella, mutta tämä kyseinen asu toimii hyvin myös näin kesätreffeillä. Ei ehkä sen kaikkein kuumimman hellepäivän asu, mutta muuten toimiva.


Big mamas home by Jenni S. Rento, mutta klassinen treffiasu

Big mamas home by Jenni S. Rento, mutta klassinen treffiasuKorona on helpottanut sen verran, että sitä uskaltautuu taas treffeille. Tahti ei ole ehkä niin kova, kuin talvella, mutta käyn silloin kun saan aikataulut sopimaan. Voin tehdä vielä oman postauksen treffailusta myöhemmin. Sen suhteen te voisitte esittää hieman kysymyksiä, jos haluatte. Voin sitten vastata niihin postauksessa.


Big mamas home by Jenni S. Rento, mutta klassinen treffiasu

Big mamas home by Jenni S. Rento, mutta klassinen treffiasu

Big mamas home by Jenni S. Rento, mutta klassinen treffiasuOlen käynyt parilla treffeillä tässä asussa ja se on siihen hommaan ihan lyömätön. Sopivan rento, mutta kuitenkin asiallinen ja klassinen. Jalassa minulla on suosikki housuni, joita olen ylistänyt täällä ennenkin. Housut ovat päässeet myös aiemmin treffeille. Nämä ovat vaan niin kivat ja saavat kehuja myös muilta. Yhdistin ne vaaleanpunaiseen, rentoon t-paitaan.

Päässä minulla on Gauharilta hiuspanta. Olen vannoutunut Gauharin pantojen fani, sillä ne eivät purita päätä, kuten monet muut. Ne myös näyttävät kivoilta ja valinnanvaraa on.


Big mamas home by Jenni S. Rento, mutta klassinen treffiasuT-paita LINDEX

Housut H&M

Panta GAUHAR

2 kommenttia:

  1. On kyllä kivan näköiset housut:) en ihmettele että on päässyt suosikeiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä olleet ihan parhaat. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. ❤️

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright