Slider

Kesähame & neule

2020-04-06

Terveisiä täältä hiljaisesta kodista, jossa vietän iltaa yksinäni. Lapset ovat ensimmäistä kertaa isällään ja minä yritän sopeutua ajatukseen siitä, että tätä tämä tulee olemaan säännöllisesti tästä eteenpäin. Jos nyt ei elettäisi tätä pandemia-aikaa niin, olisin taatusti sopinut treffit ystäväni kanssa tälle illalle lievittääkseni tätä yksinäisyyden tunnetta. Mutta eiköhän tämä tästä. Kohta vedän ensimmäisen liveni.


Big mamas home by Jenni S. Kesähame ja neule

Big mamas home by Jenni S. Kesähame ja neule


Tänään halusin esitellä teille pitkästä aikaa kivan asun. Minut taidetaan tuntea varsinaisena farkkutyttönä ja eikä täällä blogissa ole kovin montaa muunlaista alaosaa nähty. Paitsi tietysti suosikki housuni, jotka vilkkuvat täällä vähän väliä.

Täksi kevääksi halusin löytää ihanan, liehuvan hameen. Siitä on vuosia, kun olen viimeksi käyttänyt hametta, vaikka pidän niistä kovasti. Ja kauas ollaan tultu sellaisista mahdollisimman lyhythelmaisista bilemekoista, sekä hippihameista, joita käytin aikanaan.


Big mamas home by Jenni S. Kesähame ja neule


Tämä hame tuli vastaan alennusmyynneissä ja ihastuin siihen kerta heitolla. Mietin kuitenkin useamman päivän sitä ostanko sen vai en. Lopulta mietin ostopäätöstä Noora K:n neuvojen kautta. Eli asteikolla 1-10, kuinka paljon jäisi harmittamaan, jos hame jäisi kauppaan. Päädyin asteikolla kasiin ja päätin lopulta ostaa kyseisen vaatekappaleen. Jahka tämä koronapandemia helpottaa ja ulos voi lähteä muuallekin, kuin metsälenkille, hame pääsee taatusti käyttöön. Kesää odotan erityisesti.

Vaikka sopiihan hame hyvin myös lämpimän neuleen ja paksujen sukkahousujen kanssa. Kunhan ilmat lämpenevät, haluan yhdistää tähän ainakin valkoiset tennarit ja nahkatakin.


Big mamas home by Jenni S. Kesähame ja neule

Big mamas home by Jenni S. Kesähame ja neule


Neule H&M

Hame H&M1 kommentti:

  1. Toivotaan että hamekelit sieltä tulisi pian, olisi niin mukava pukeutua jo hieman kevyemmin.
    Aurinkoista pääsiäisviikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright