Slider

Elokuun suosikit: True crime special

2019-09-01

Elokuu on ehtinyt jo vaihtua syyskuuksi, joten tässä teille kuukauden suosikit.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun suosikit: True crime special

Kun sanat loppuvat – Kim Wallin tarina

Teistä moni varmasti tietää jo innostukseni rikospodcasteihin. Niitä kuunnellessa tulee väkisin kuultua suosituksia muista genreen liittyvistä jutuista, kuten kirjoista. Aloin lukea Kim Wallista kertovaa kirjaa, koska sitä sanottiin erilaiseksi true crime kirjaksi. Te, jotka ette tiedä kuka Kim Wall on, hän oli toimittaja, joka murhattiin raa-asti sukellusveneellä. Kirja on aivan äärimmäisen koskettava teos. Sen ovat kirjoittaneet Kimin äiti ja isä, jotka halusivat tyttärensä muistettavan urastaan, eikä siitä mitä hänelle tapahtui.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun suosikit: True crime special

Luonnontieteellinen museo

Vierailtiin tyttöjen kanssa ensimmäistä kertaa Luonnontieteellisessä museossa. Mietin hieman sitä, olisiko kuopus sittenkin liian pieni museoon. Onneksi Luonnontieteellinen osoittautui todella lapsiystävälliseksi paikaksi. Kaikkiin näyttelyihin pääsi rattaiden kanssa ja lapsille oli kaikenlaisia kurkistusluukkuja ja kokeiltavaa. Lapsiin erityisen vaikutuksen tekivät luukut, joista löytyi erilaisia eläinten jätöksiä. Kuinka ollakaan. Suosittelen museota lämpimästi tämän kokemuksen jälkeen.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun suosikit: True crime special

I don’t like mondays-podcast

Löysin uuden rikospodin. Olen kesällä itseasiassa kuunnellut useampaakin uutta rikospodcastia, mutta jättänyt useat yhden jakson perusteella, kun jokin ei vain ole kolahtanut. I don’t like mondays sen sijaan kolahti. Kertojalla on todella miellyttävä ääni, jota on kiva kuunnella. Tapaukset ovat mielenkiintoisia ja suurimmaksi osaksi minulle uusia. Olen toki kuunnellut jo sen verran rikospodeja, että jotkut tunnetut tapaukset alkavat olla tuttuja.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun suosikit: True crime special

Yhdessä-podcast

Elokuu on ollut hyvä podi kuukausi. Yhdessä-podcast on But I’m human, not a sandwich-blogin Iinan ja hänen miehensä Oton oma podcast. Se on samaan aikaan super hauska ja antaa samalla ajattelemisen aihetta. Podissa he puhuvat perheestä, parisuhteesta, sekä omasta suhteestaan. Heidän matkansa perheeksi sai nimittäin todella vauhdikkaan alun. Mä ihailen valtavasti Oton ja Iinan asennetta, sekä päätöstä saada suhde toimimaan todella nuorella iällä. Kaiken lisäksi minulla on itselläni ollut mieletön ilo ja kunnia saada tutustua Iinaan. Hän on ihan huippu tyyppi.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun suosikit: True crime special

Lähtö Kaksplussalta

Tämä päätös oli äärimmäisen vaikea, mutta tarpeellinen. Kaksplussa antoi minulle ihan mielettömän paljon hyvää, mutta nyt minusta tuntui siltä että blogini kasvoi erilleen. Vaikka kirjoitan lasten jutuista, blogini pää paino on kodilla, sisustamisella ja lifestylellä. Koin etteivät meidän lukijakuntamme enää kohdanneet. Minulle jäi äärimmäisen hyvä mieli Kaksplussalla olosta, mutta nyt oli aika mennä eteenpäin. Itsenäisenä bloggaajana on juurin nyt todella hyvä olla.

Kuukauden suosikit nostaa esille kuluneen kuukauden parhaat jutut. Ajankohtaisia juttuja, jotka voivat olla mitä vain elämäntapaan ja mielenkiinnonkohteisiin liittyen. Paikkoja, tuotteita, ajankohtaisia lemppareita, lasten juttuja, ihan mitä vain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright