Slider

Tämän vuoden suosituimmat jutut

2019-05-17Koska vuotta on kohta kulunut puolet, tutkin hieman blogini lukuja. Osittain omasta mielenkiinnostani, osittain jotta voisin oppia niistä jotain. Seuraan lukuja aina myös viikko tasolla, mutta tällainen laajempi tarkastelu on mieltä avartavaa. Tiedän suurin piirtein, mitkä jutut vetävät edelleen katseluita yleisesti. Mutta tasaisesti löytyy niitä yllättäjiä, joista te innostutte ihan käsittämättömän paljon. Niitä on oikeastaan mahdotonta ennustaa, vaikka välillä olisikin joku pieni ennalta oletus. 

Ajattelin hieman jakaa tutkimukseni tuloksia teidän kanssanne ja kertoa mitkä ovat tähän mennessä tämän vuoden kuusi luetuinta postausta. 
Tämä oli kirkkaasti luetuin postaus. Kirjoitin siitä, miten kävimme esikoisemme kanssa fysioterapeutilla, kun kolmevuotis tarkastuksessa oli ilmennyt kevyttä huolen aihetta. Meillä on Suomessa ensiluokkainen terveydenhuolto ja olen tyttöjen kohdalla päättänyt ottaa siitä irti kaiken, minkä saan. 
Minua ei yllätä, että asupostaus on suosituimpien joukossa. Pukeutumiseen liittyvät jutut keräävät aina hyvin katseluita. Tässä postauksessa esittelen second handina löytämäni Nanson mekon ja kerron etsiväni merkkivaatteita lähinnä käytettynä. 
Tämä postaus kumpusi omasta turhautumisestani, kun mietin miten hoitaa lasten sairaslomat. Meidän lapset olivat talvella kipeinä useampaan kertaan ja välillä tuntui ettei minua juuri näkynyt töissä. Te keskustelitte tästä ahkerasti kanssani, mistä olen todella kiitollinen. 
Kokosin vuoden alussa edellisen vuoden suosikkiasut samaan postaukseen. Esittelin 10 erilaista asua ja ilmeisesti tekin olette saaneet inspiraatiota tästä, sillä olette selkeästi lukeneet sitä. Lupaan tehdä ensi vuoden alussa samanlaisen koosteen. 
Tämä on melko tuore asupostaus, jossa esittelen Saksasta matkanneen second hand-neuleen. Sen lisäksi puhuin liian istuvista housuistani ja olin onnellinen, että asustani puolet oli second handia. 
Alkuvuoden isoin muutos kotona oli ehdottomasti kirjahyllyprojekti. Meidän olohuone näyttää viimein meidän olohuoneelta. Tästä tosin seurasi somessa keskustelu siitä, voiko Ikean hyllyn kokoamista kutsua projektiksi. Tässä näkee kyllä hyvin blogini kolme kantavaa teemaa, jotka ovat perhe-elämä, asut ja sisustus. Jatkamme siis samaa rataa tulevaisuudessakin.

Näiden lisäksi teitä kiinnosti myös postaukset; Mitä minulle kuuluu oikeasti, Sisustushepulit - Olohuoneen muutoksista ja Päivä meidän kanssa


6 kommenttia:

 1. Blogisi on todella hyvä! Mainiolta kuulostaa, että jatkat samalla linjalla:)

  VastaaPoista
 2. Postaustoiveena olisi vielä; päivä meidän kanssa uudelleen, muuten blogissa on sopivasti mielenkiintoisia juttuja!

  VastaaPoista
 3. Niin kiva blogi. Aito ja elämänmakuinen. Kivaa kesänodotusta. T.Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anu. Ihanaa, että pidät. Samoin teille hyvää kesänodotusta.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright