Slider

Päivittäiset ihonhoitotuotteeni

2019-02-27

LV, Lumene, Nivea, Forever,


Listasin teille päivittäin käyttämäni ihonhoitotuotteet. Vaikka tässä on enemmän tuotteita, kuin vuosi sitten, yritän edelleen pitää homman simppelinä. Mitä vähemmän tuotteita, jotka pitää muistaa, sen parempi. 


LV, Lumene, Nivea, Forever,

LV, Lumene, Nivea, Forever,


LV Puhdistusgeeli Herkälle iholle 

Tätä puhdistusgeeliä olen käyttänyt kutakuinkin vuoden päivät. Ensimmäisen putelin sain kokeiluun blogin kautta ja olen nyt ostanut pari putelia ihan omasta kukkarosta. Tämä on hyvä perustuote. Iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä pesun jälkeen. 


Lumene Herkkä soothing facial tonic 

Rauhoittava kasvovesi herkälle iholle. Tämä oli tuote, jonka nappasin summan mutikassa hyllystä, kun kaipasin itselleni kasvovettä. Kerroin, että suosin Lumenen tuotteita, jolloin minulla on todella matala kynnys kokeilla niitä. Olen ollut kasvoveteen tyytyväinen, enkä ole löytänyt siitä moitittavaa. 


Nivea 1 minute Urban detox mask moisturise 

Nivean pikakasvonaamio on ihan pelastus. Ei pelkästään siksi, että se vaikuttaa nopeasti, vaan se kosteuttaa todella tehokkaasti. Tämä ei ole sellainen päivittäin käytettävä naamio, mutta halusin nostaa tämän ehdottomasti esille. Tämä toimii niin pelastusiskuna kuivuneelle iholle, kuin myös ylläpitävänä tuotteena. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. 


LV, Lumene, Nivea, Forever,


Lumene classic 24h kasvovoide herkälle iholle 

Ihan suosikki kasvorasvani. Olen todella huono pelaamaan yö- ja päivävoiteiden kanssa. Ne jäävät helposti käyttämättä, kun en oikein tiedä mihin kellon aikaan pitäisi iskeä mitäkin naamaan. Ehkä muut epäsäännöllistä päivärytmiä elävät ymmärtävät. Tämän vuoksi kannatan ehdottomasti sitä, että on yksi naamarasva päivälle ja yölle. 


Lumene classic elvyttävä silmänympärysvoide 

Tämä tuli helmikuun Bette boxista ja jäi kokeilun jälkeen käyttöön. Tosi mieto ja hellävarainen. Plussaa, voide rauhoittaa ja viilentää ihanasti itkun jälkeen turvonneita silmiä. Pitkäaikaiset lukijani tietävät, että olen herkkä itkemään, joten tämä on minusta todella hyvä ominaisuus. 


LV, Lumene, Nivea, Forever,


Forever Aloe vera gelly 

Aloegeeli on jotain, mistä en tule koskaan luopumaan. Aloeta on tutkittu paljon ja nykyään sitä on vessapaperia myöten joka paikassa vähäsen. Minusta kuitenkin parasta on nimenomaan tämä geeli. Minulla se toimii kesällä muun muassa päivävoiteena, aftersunina, silmänympärysvoiteena. Käytän sitä usein myös samaan tapaan kuin kasvonaamiota.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright