Slider

Uutta potkua kirjoittamiseen

2018-11-16

Tässä on tapahtunut ihan uskomattoman paljon, todella lyhyessä ajassa. En tiedä miten päin seisoisin tai istuisin. Ensinnäkin vaihdoin vähän lennosta työpaikkaa. Tosin tämän viimeisimmän työn piti alun alkaenkin olla vain välivaihe ja varasuunnitelma. Aloitan maanantaina paikassa, joka toivottavasti muuttuu pian oppisopimuspaikakseni. Muistatte varmasti, kun kuukausi tai kaksi sitten puhuin mahdollisuudestani päästä oppisopimukseen. Vaikka asia on edennyt todella hitaasti, se ei ole unohtunut. Nyt se on edennyt sen verran, että pääsen tutustumaan työkavereihini ja aloittamaan työt määräaikaisella työsopimuksella. Toivottavasti se muutetaan pian oppisopimukseksi! 


Kaksplus, Anna, blogit, WTD Media, Natalia Salmela,


Meillä oli myös Kaksplussan ja Annan blogien mahtava bloggaajapäivä. Täytyy sanoa, että olen päässyt osaksi todella hienoa porukkaa. On myös hienoa nähdä, miten Otavamedia panostaa blogeihin. Meille oli puhumassa WTD:n Natalia Salmela, jota olen jo jonkin aikaa ihaillut. Nata hallitsee hienosti sen, mitä tekee ja nyt hän jakoi osan siitä kaikesta meidän kanssamme. Minä hihkuin ääneen innosta, kun kuulin, kuka meille tulee puhumaan. Minä ainakin sain ihan valtavasti intoa omaan tekemiseeni ja uusia työkaluja tähän hommaan. Toivottavasti se näkyy myös pian kaikessa tuottamassani sisällössä. 

Mahtavaa viikonloppua. Me juhlimme sunnuntaina kuopuksen yksivuotisia ja sitä ennen on kakkuja leivottavana. Mikä tarkoittaa tietysti sitä, että katastrofikokki on taas vauhdissa. Lupaan päivittää uusimmat kommellukset myös someen.4 kommenttia:

  1. Oli kyllä hyvä koulutus! Itsekin sain uutta potkua siitä :)

    VastaaPoista
  2. hei mahtava kuulla että oli hyötyä! ei muuta kuin uusin silmin eteenpäin!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright