Slider

Parhaat sovellukset Instagramin kaveriksi

2018-08-30

Sosiaallinen media, vaikuttaja, influencer, instagarm, sovellukset

Bloggaamisen ohella tulee vähän niin, kuin väkisin useampi somekanava, joita pitää päivittää siinä samalla. Sen lisäksi ainakin oma puhelimeni on alkanut täyttymään erilaisista sovelluksista, jotka olen todennut käytännöllisiksi esimerkiksi instagramia päivittäessä. 

Listaan teille nyt parhaat. 

Sosiaallinen media, vaikuttaja, influencer, instagarm, sovellukset

A Color Story 


Oma suosikkini kuvien muokkaamiseen. Sovellus on helppo käyttää ja sisältää paljon erilaisia, ihania filttereitä. Perusfilttereillä pääsee jo pitkälle, joten rahaa ei välttämättä tarvitse käyttää maksullisiin filtteripaketteihin. Plussaa tässä on, että maksulliset filtterit jäävät pysyvästi käyttöön oston jälkeen, eikä tässä sovelluksessa ole minkäänlaista kuukausimaksua. 

PicsArt 


Toinen hyvä sovellus kuvien muokkaamiseen. Eri tavalla monipuolisempi, kuin Color Story ja itse käytän molempia sujuvasti ristiin, mikäli tarve vaatii. 

Unfold 


Tällä teen Storyyn kaikki ilmoitukset uusista postauksista. Vaikka pyrin pitämään istastoryn sellaisena rentona paikkana, jaan siellä myös huolitellumpaa sisältöä. Sitä varten tämä on ehdoton suosikkini. Enkä missään nimessä ole ainoa. 

UNUM 


Tällä sovelluksella voi suunnitella intafeediä etukäteen ja seurata hieman tilastoja. Todella näppärä ja helppokäyttöinen sovellus. Tällä esimerkiksi näet, milloin seuraajasi ovat aktiivisia ja milloin sinun kannattaa julkaista uutta sisältöä. 

Yritystili 


Suosittelen yritystiliä ehdottomasti jokaiselle. Se ei maksa mitään, mutta sen avulla on helppo seurata tilisi kävijätietoja. Jos tarkoituksesi on päivittää instagramia tavoitteellisesti, ota yritystili.4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä! Etenkin Unfold oli oikein tervetellut uusi tuttavuus. Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään. Toi Unfold on ihana juuri blogipostausten jakamiseen. ❤

   Poista
 2. Tässä tuli monta uutta tuttavuutta. Pitääkin tsekata ne. Kiitos, hyödyllinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tästä oli hyötyä. Minä tykkään testailla uusia sovelluksia ja katsoa, mikä sopii itselle parhaiten.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright