Slider

Michael Korsin varvastossut

2018-08-07


kengät, second hand, 2nd hand, vaatteet, tyyli

Tähän väliin uusimman second hand löytöni esittely. Kesän alussa etsin itselleni uusien ballerinojen lisäksi varvastossuja. Sellaisia helppoja läpsyttimiä, jotka saa näppärästi sujautettua jalkaan silloin, kun kaipaa kevyitä kenkiä. Edellisistä varvastossuista katkesi remmi jo toissa kesänä. Uudet tulivat ajankohtaisiksi vasta nyt, kun viime vuonna ei juurikaan niitä sandaalikelejä ollut.

kengät, second hand, 2nd hand, vaatteet, tyyli

En yleensä himoitse tietyn merkin tuotteita. Toki Chanelin klassikkolaukku on ikoninen ja kaunis, mutta kelpuutan kyllä minkä tahansa vastaavanlaisen. Ymmärrän kyllä designiä ja laatua, mutta olen ollut tähän astisessa elämässäni sen verran tuulella käyvä, etten ole halunnut käyttää isoa summaa tuotteeseen, johon saatan kyllästyä. Seuraan ensin ajan kanssa, miten tämä makuni muuttuu vielä.
On kuitenkin yksi merkki, josta kuolaan niin laukkuja, kuin kenkiäkin ja aurinkolaseja. Oikeastaan melkein mitä vain. Tämä merkki on Michael Kors. Jokin siinä vain vetoaa minuun. Olenkin yrittänyt metsästää jotain kivaa MK:ta Zadaan kautta.

kengät, second hand, 2nd hand, vaatteet, tyyli

Nyt ostin ensimmäisen Michael Kors tuotteeni, enkä voisi olla tyytyväisempi. Niissä näkyy jonkin verran käytön jälkiä, kun ne eivät ole jalassa. Se ei kuitenkaan haittaa yhtään. Varvastossut ovat kivat keveät kesäkengät. Varsinkin, jos ne Espanjan huippuhelteet yltävät tänne asti, kuten on luvattu.
Ehkä minä ensi kerralla uskaltaudun ostamaan sen ensimmäisen MK:n laukun.


xx

Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright