Slider

Blogin nimi ja nimeäminen

2018-02-22


Tämä ei ole ensimmäinen blogini. Sen sijaan tämä on ensimmäinen, jota olen jatkanut ja jonka eteen olen nähnyt aikaa ja vaivaa. Alkaen nimestä. Haluatteko tietää, mistä blogini nimi tulee? En olekaan aiemmin avannut tarinaa sen takana. Blogini nimi kirjoitetaan yksinkertaisesti big mamas home. Pienillä kirjaimilla ja ilman mitään heittopilkkuja. Tämä on puhtaasti tyylijuttu.

blogin nimi, nimeäminen, blogi, bloggaaminen,

Ensinnäkin, olen aina ollut sellainen kanaemo tyyppinen ihminen. Olen aina huolehtinut muista ja ollut sellainen hössöttäjä. Pahimpina vuosina tämä hössötys meni ajoittain sellaiseksi ylisuorittamiseksi, jolloin ihmiset käskivät hillitsemään vähän. Sanoista big mama minulle tulee mieleen juuri sellainen ihminen. Lisäksi Sharon P.S. Rakastan sinua oli tämän tällainen tyyppi ja elokuvassa Gerry nimitti häntä Big mamaksi.
Joten uskoin sen sopivan tähän paremmin kuin hyvin.

blogin nimi, nimeäminen, blogi, bloggaaminen,

Blogin nimen loppu onkin paljon selkeämpi. Home, koska koti on aina ollut blogini keskiössä. Haaveilin sisustusblogista, jonka vuoksi home oli mitä ilmeisin loppu blogini nimelle. Toki minulla on muutakin asiaa, kuin vain sisustukseen liittyvät jutut. Mutta suurin osa niistä painottuu kotiin. Sinne missä tunnen oloni parhaaksi. Sinne missä perheeni on. Sinne missä meidän elämämme tapahtuu. Tämä osuus on noussut yhä tärkeämmäksi osaksi varsinkin kuluneen vuoden aikana.

Hassua kyllä, blogini nimi tuntuu nyt enemmän omalta, kuin aikaisemmin.

blogin nimi, nimeäminen, blogi, bloggaaminen,

Blogin nimi on yksi tärkeimpiä päätöksiä, joka tehdään omaan blogiin liittyen ja samaan aikaan se on ehkä yksi vaikeimpia päätöksiä. Joten sitä kannattaa miettiä tarkkaan. Nimen pitää tuntua omalta ja parasta olisi, jos nimi myös kuvastaisi blogiasi. Tai oikeammin brändiäsi. Kannattaa muuten pyytää tuttuja arvioimaan nimiehdokkaat, koska itse on mahdotonta suhtautua omiin vaihtoehtoihin kriittisesti.

blogin nimi, nimeäminen, blogi, bloggaaminen,

Nimen kannattaa olla lyhyt, ytimekäs ja helposti lausuttava. Lisäksi, yritä olla parhaasi mukaan omaperäinen ja erotu joukosta. Tällä hetkellä on pinnalla nimetä blogi omalla etunimillään. Joten Miia Sofia ei ehkä ole paras vaihtoehto, sillä vastaavia on kymmeniä.

Tässä muutama ajatus blogin nimeämisestä ja omasta nimestäni. Seuraavaksi aion jakaa kanssanne ajatuksia blogin perustamisesta. Miltä tämä kuulostaa?

xx
Jenni S. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright