Slider

Aika mennä eteenpäin

2018-08-04


Tämä syksy tuo mukanaan muutakin, kuin kuopuksen hoidon aloituksen ja minun töihin paluuni. Kerroin aiemmin projektista, joka on syönyt aikaani tällä viikolla. Tässä muutaman päivän ajan on tuntunut jatkuvasti siltä, että teen väärää hommaa. Olen yrittänyt kirjoittaa, käsitellä kuvia, kuvata, hoitaa lapsia, laittaa ruokaa. Niin ja siirtää blogiani uuteen osoitteeseen.
Kyllä luit oikein. Siirrän parhaillaan blogiani takaisin vanhaan osoitteeseen www.bigmamashome.com, koska päätin hetki sitten lähteä Vauvalta.

blogi, bloggaaminen, Vauvalehti, Vauva.fi,

Lähtöön on useampia syitä.
Yksi niistä on se, että en ole puolen vuoden jälkeenkään oikein osannut asettua Vauvalle. Vaikka oli mahtavaa päästä askeleen verran eteenpäin blogin kanssa, mielessäni jäyti koko ajan ajatus siitä, että en kuulu tänne. Blogini on aivan erilainen, kuin muut Vauvan blogit. Panostan ihan eri juttuihin ja tavoitteenikin tuntuvat olevan erilaiset. En kokenut sopivani tähän brändiin.

blogi, bloggaaminen, Vauvalehti, Vauva.fi,

Toinen syy on se, että koin Vauvalla olon rajoittavan itseäni hirveästi. En koe pystyneeni toteuttamaan itseäni niin täysillä, kuin olisin toivonut. Kadotin oman ääneni ja kirjoitin muiden äänellä.

Ihailen valtavasti sellaisia bloggaajia, jotka tekevät tätä täysin oman näköisesti. Sellaisia, joiden tyyliä ei voi jäljitellä. Haluan tehdä itse samoin. Haluan olla tunnistettava ja jäljittelemätön. Niin harmi, kuin se onkin, Vauvalla en voinut olla sitä.
Joten nyt oli oikein hyvä lähteä. Koin, näin ja nyt on aika jatkaa eteenpäin.

blogi, bloggaaminen, Vauvalehti, Vauva.fi,

Sain minä Vauvalta paljon hyvääkin. Näin millaista on blogata ison mediatalon alla. Sen lisäksi löysin itseni. Olen puhunut blogikriiseistä ja itseni etsimisestä bloggaajana. On ollut todella vaikeaa löytää sitä omaa tyyliäni, mutta uskon nyt olevani jäljillä. Rakastan sisustamista ja tyyliä, mutta se ei ole kuitenkaan kaikki, josta minulla on sanottavaa. Haluan jakaa teille palasia myös perheestäni ja arjestani. Lasten vaate- ja tyylijutut ovat tulleet jäädäkseen. Sen lisäksi olen löytänyt itsestäni mielipiteitä, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi.

blogi, bloggaaminen, Vauvalehti, Vauva.fi,

Kiitos Vauvalle ja blogikollegoilleni tästä kuluneesta puolesta vuodesta. Kiitos mahdollisuudesta, jonka sain. Olen teidän ansiostanne hieman viisaampi ja kokeneempi. Näillä eväillä on hyvä jatkaa eteenpäin. Harmi, että yhteinen aika jäi näin lyhyeksi, mutta minun kannaltani ratkaisu on oikea.

Ilmoittelen, kun siirto ja muutto ovat valmiit. Toistaiseksi uudet jutut löytyvät parhaiten tätä kautta.


 x x

Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin omaan kotiosoitteeseen :) Jokaisen on otettava välillä hyppyjä uuteen. Joskus ne kannattaa, joskus ei. Parasta kuitenkin, että usein ne opettavat jotain. Uskon sinullekin tuon vauva.fi:n olleen yksi sellainen etappi. Tästä on hyvä jatkaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. <3 On kyllä hyvä olla omalla, tutulla, hyväksi havaitulla alustalla. Ja tämä oli ehdottomasti etappi, joka oli hyvä kokea.
    Enkä minä tähän yksin jää. Pääsen piakkoin kertomaan uusia iloisia uutisia jatkosta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright