Slider

Tyttäreni lähtee Ruotsiin kahdestaan isänsä kanssa

2018-07-20

Aion julkaista tämän silläkin uhalla, että jotkut ovat varmasti eri mieltä kanssani. Esikoiseni lähtee isänsä kanssa viideksi päiväksi Ruotsiin ihan kahdestaan. Minä ja bebe jäämme viettämään kotiin omaa laatuaikaamme. Tämä ei ehkä ole se tavallisin tapa viettää kesää, kun on siunaantunut perhettä. Tavallista olisi matkustaa koko perheen voimin, mutta me päädyimme tällä kertaa tällaiseen ratkaisuun.

Miehelläni on sukulaisia Ruotsissa ja hän haluaisi kovasti viedä Little E:n tapaamaan heitä. Ja koska majoitusmahdollisuudet ovat meidän osaltamme ruotsin päässä aika rajalliset, totesimme, että tällä kertaa reissuun lähtevät vain nuo kaksi. Siinä, missä vauva on vielä kovasti kiinni minussa, niin esikoisemme on osoittanut selkeitä isin tyttö-merkkejä. Siksi uskon reissun olevan hänelle todella mieluinen. Viisi päivää saatavilla isän jakamaton huomio. Tämä tulee olemaan heille sitä uskomattoman tärkeää isä/tytär laatuaikaa keskenään.

Ensi kerralla me lähdemme sitten beben kanssa mukaan.

SOMA Original, tyllihame,

Tyllihame saatu SOMA Original

Kun mieheni ensimmäistä kertaa otti asian puheeksi, säikähdin, ihan rehellisesti sanottuna. Mietin miten hän tulisi pärjäämään taaperon kanssa niin pitkän aikaa yksin vieraassa kaupungissa ja ulkomailla. Mitä jos sattuu jotain? Mistä mieheni tietää taaperon päivärytmin? Mitä jos, mitä jos, mitä jos... Keksin hyvin lyhyessä ajassa monta ongelmaa. Seuraavassa sekunnissa ajattelin, miten upea reissu heille voisi tulla. Miten tärkeää koko viiden päivän loma tulisi olemaan taaperollemme. Mieheni on paljon töissä ja tulee usein kotiin silloin, kun lapset ovat jo nukkumassa. Isin tytölle tämä on kova paikka, vaikka hän viihtyy myös äidin seurassa. Joten en näe matkassa mitään muuta, kuin plussapuolia. Mieheni pärjää varmasti tyttärensä kanssa. Kun olin sulatellut asiaa noin kymmenen sekuntia, vastasin miehelleni; Kyllä.

SOMA Original, tyllihame,

SOMA Original, tyllihame,

SOMA Original, tyllihame,

Minulle tulee varmasti aivan jäätävä ikävä molempia. Ei ole helppoa päästää tätä kaksikkoa niin pitkälle reissulle ja jäädä itse kotiin. Olen ollut Little E:stä erossa pisimmillään ainoastaan viisi päivää ja se oli silloin, kun olin synnyttämässä kuopustamme. Joten todennäköisesti olen kotona sydän syrjällään ja odotan puheluita, kuvia, sekä videoita reissulta. Lupasin pakata entisen digikamerani heille matkaan mukaan, jotta mieheni voi ikuistaa heidän reissunsa mahdollisimman tarkasti.

Siitä huolimatta, että tulen ikävöimään heitä, odotan innolla heidän yhteistä matkaansa.

SOMA Original, tyllihame,

Little E:n asu

Hattu | H&M

Paita | H&M

Hame | SOMA ORIGINAL (Saatu)

Kengät | KAVAT

Mitä esikoinen itse tuumaa tästä reissusta kahdestaan isän kanssa. On lähinnä innoissaan. Ensimmäisenä hän on kertonut haluavansa Ruotsista tuliaiseksi ketun ja toiseksi hän on kertonut nukkuvansa siellä isin kanssa samassa sängyssä. Ollaan nyt puhuttu hänen kanssaan melkein joka päivä tulevasta reissusta. Jutellaan laivalla matkustamisesta, siitä mitä pitäisi pakata mukaan ja mitä he voisivat tehdä reissussa isin kanssa.

Palailen tähän varmasti vielä tulevaisuudessa, mutta nyt jäämme odottamaan matkaa ilon ja pelon sekaisin tuntein. 

xx

Jenni S.

Kommentoi alas ja seuraa meitä somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright