Slider

Kesäkuun suosikit

2018-07-01

Mikä ihana kesäkuu meillä on ollutkaan. Lämpöä on piisannut suurimman osan kuukaudesta niin, että sadepäivät ovat tuntuneet tunnelmallisilta ja raikkailta. Taaperollakin alkoi viimein kesäloma ja nyt me olemmekin opetelleet tätä loma-arkea yhdessä hänen kanssaan. Ollaan nähty ystäviä ja nautittu juhannuksesta. Olen buukannut tulevalle leikkitreffejä puistoon ja ollaan yhdessä mietitty kivaa tekemistä lomalle. Niin täydellistä.

Nyt olisi vuorossa kesäkuun suosikit.

Suosikit, kesäkuu,

Kuva: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Oman tien löytäminen

Olen kärsinyt viime kuukausina kovista kasvukivuista, varsinkin blogin suhteen. Olen miettinyt omaa paikkaani ja sitä, mistä haluan kirjoittaa. Näyttää siltä, että olen viimein, pitkän kipuilun ja haparoinnin jälkeen löytämässä sitä omaa tietäni. Juuri nyt minulla on mielessä enemmän aiheita, kuin ehdin käsittelemään tai kirjoittamaan.

Suosikit, kesäkuu,

Raikas valkoviini

Päädyimme juhannuksena juomaan lasilliset viiniä. Olen ollut useamman vuoden viinin ystävä, mutta lasten tulon myötä nautiskelu on jäänyt lähes olemattomiin. Juhannuksena kokeilimme Kung Fu Girl rieslingiä. Päädyin valitsemaan kyseisen viinin, koska Alexa on sitä joskus suositellut ja se on jäänyt mieleeni ja tämä jää ehdottomasti meidän viinilistallemme.

Suosikit, kesäkuu,

Pionit

Kesä ja pionit. Voiko olla ihanampaa? Olen nyt useampana viikkona käynyt ostamassa aina uuden pionikimpun tänne kotiin. Pakko hyödyntää tämä niiden kulta-aika. Jälleen voi suositella lämpimästi Plantagenia, josta voi ostaa todella kohtuuhintaisen pionikimpun.


Muita tämän kuun kohokohtia on ollut ehdottomasti retket kirjastoon tyttöjen kanssa. Tästä tulee ehdottomasti meille yhteinen tapa. Heinäkuulle on suunnitteilla myös useampi retki ulkoilmaan. Paras sovellus blogien seurantaan on muuten ehdottomasti Bloglovin. Se ilmoittaa uusista postauksista, jolloin suosikkien uudet jutut eivät jää huomaamatta. Se näyttää myös ensimmäisenä jutut, joita et ole lukenut, joten sinun ei tarvitse itse muistella sitä.

Ja vaikka olemmekin nauttineet auringosta täysin siemauksin, olen onnistunut olemaan menneellä kuulla todella aktiivinen blogissa. Olen tehnyt henkilökohtaisen postausennätykseni tämän kuun aikana. Jes, hyvä minä!

Kuukauden suosikit nostaa esille kuluneen kuukauden parhaat jutut. Ajankohtaisia juttuja, jotka voivat olla mitä vain elämäntapaan ja mielenkiinnonkohteisiin liittyen. Paikkoja, tuotteita, ajankohtaisia lemppareita, lasten juttuja, ihan mitä vain.


xx

Jenni S.


Mitkä ovat teidän kuukauden parhaitanne? Kommentoi ja seuraa somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright