Slider

Ale-löytöjä ja haaveostos

2018-07-29


Ajattelin kokeilla kiinnostaako teitä alelöytöjen esittely ja shoppailupostaus. Olen ihmistyyppiä, joka on kyllä alennusmyyntien aikaan valppaana, mutta en varta vasten odota ajoittaakseni ostoksiani pelkästään niihin. Ja vaikka täyden hinnan maksaminen harvoin harmittaa, niin yritän parhaani mukaan metsästää tarjouksia ja alekoodeja.
Väittäisin olevani tässä hommassa sellainen perussuomalainen tarjoushaukka ja alemyyrä.

ale, alennusmyynnit, shoppailu, lastenvaatteet, tyyli, vaatteet, pukeutuminen, lasten tyyli,

lastenvaatteet, lasten tyyli, shoppailu, vauva,

On kuitenkin yksi kauppa, jonne riennän tukka putkella, kun alet alkavat. Nimittäin Zaraan, jossa teen joka kerta tosi hyviä löytöjä. Osa Zaran lastenvaatteista on sitä hintaluokkaa, että olen liian pihi ostaakseni niitä täyteen hintaan. Mutta esimerkiksi viime kesänä löysin himoitsemani lasten shortsit -75% alennuksella! Tänä kesänä ne ovatkin olleet sitten jatkuvasti pyykkikorissa, kiitos lämpimien ilmojen.
Tänä kesänä löysin bebelle kolme aivan ihanaa paitaa muutaman euron hinnalla. Koot ovat niin reiluja, että paidat menevät suurella todennäköisyydellä vielä monta, monta kuukautta. Tällä hetkellä ne ovat enemmän väljiä tunikoita, kuin paitoja.

syystyyli, syksy, vaatteet, pukeutuminen, collegepusero, harmaa college, löytö, ale

harmaa college, collegepusero, tyyli, vaatteet, syksy, pukeutuminen,

Seuraava alelöytö on itselleni syksyä varten. Minulla oli jo kevään aikana etisinnässä yksinkertainen, harmaa college pusero. Nyt sellainen löytyi sattumalta -75% alennuksella Lindexistä. Pusero on oikean mallinen ja tykkään helmistä yksityiskohtana. Ne tuovat puseroon kivan, omannäköiseni lisän. Tämä tulee olemaan syksyllä ahkerassa käytössä.

alelöytö, ale, alennus, löytö, maljakko, sisustus,

alelöytö, ale, alennus, löytö, sisustus, maljakko

Toinen oma alelöytöni tuli kotiin. Sisäinen maljakkohamsterini heräsi H&M Homen alehyllyllä, kun kyseisen kauniin pullon pohjaan oli liimattu punainen hintalappu 4€. Tälle meillä ei ollut mitään tulenpalavaa tarvetta, vaan kyseessä oli puhdas heräteostos. Mutta, koska rakastan maljakoita, ennustan tälle pitkiä käyttövuosia meidän kotona.

ale, alennus, alelöytö, löytö, pellava, lautasliinat, sisustus,

Tämä viimeinen ei ole alelöytö, vaan jotain, josta olen haaveillut kolme vuotta. Kyseessä ovat H&M:n pellavaiset lautasliinat. Ne eivät ole olleet koskaan ostoslistani kärjessä, mutta olen haaveillut niistä. Olen kuitenkin käyttänyt rahat mieluummin muihin juttuihin. Nyt päädyin viimein ostamaan ne pieneksi lohdukkeeksi, kun ikävöin Ruotsiin lähteviä esikoistani ja miestäni. Sijoitus ei ollut kallis, mutta olen iloinen.

Jos tykkäsitte tästä, kertokaa se ihmeessä, niin voin toteuttaa vastaavanlaisen uudestaan.
Millaisia tarjoushaukkoja te olette ja oletteko tehneet tänä kesänä hyviä löytöjä?

xx
Jenni S.


Kommentoi alas ja seuraa meitä somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright