Slider

Viikkokatsaus on nyt Viikon kootut!

2018-06-16

Uudistettu Viikkokatsaus on nyt Viikon kootut! Kokoan viikon parhaat jutut yhteen postaukseen ja kerron myös vähän meidän kuulumisia siinä ohessa.

Sunnuntaina ei ilmestynytkään tuttua Viikkokatsausta ja selitin siellä syyn sille, miksi siirrän postaussarjan perjantaille. Yksinkertaisuudessaan, välillä haluan sunnuntai-iltaisin vain olla möllöttää sohvalla, läppäri kiinni. Kuka ei haluaisi?

Meillä on ollut todella rauhallinen viikko. Me eletään niitä viimeisiä arkiviikkoja ennen taaperon ja miehen lomaa. Arjen lisäksi tällä viikolla on ollut myös kivaa tekemistä ja minäkin olen ehtinyt näkemään kavereita. Oman haasteensa erilaisille tekemisille on tosin tuonut vierastava vauva.

arki, lapset, perhe, lapsiperhe, vauva, vauvavuosi, Viikon kootut,

arki, lapset, perhe, lapsiperhe, vauva, vauvavuosi, Viikon kootut,

Viikon paras podcast: Tällä viikolla on ilmestynyt ihan timanttisia ja mielenkiintoisia podcasteja, joten nostan tällä kertaa esiin Afterwokin Mindfulness-jakson, sekä No Filterin Ekologisuus-jakson. Suosittelen kuuntelemaan.

Viikon paras blogipostaus: Blogien puolelta tällä viikolla kutkutteli eniten Stellan piknik vinkit.

Viikon paras instatili: @theminimalistwardrobe Kaunista, minimalistista pukeutumisinspiraatiota.

Viikon paras vauvajuttu: Uusi ystävä. Vaikka bebe onkin harjaantunut vierastamisessa, hän ja ihana Iinalöysivät siitä huolimatta yhteisen sävelen. Bebe ei tosin suostunut nukahtamaan päiväunille Iinan syliin ahkerista tuuditteluyrityksistä huolimatta.

Viikon paras taaperojuttu: Täällä ollaan isin kanssa naurettu kippurassa tdyytseille (bootsit) ja luisto luussille (Puisto Blues). Miten nuo pienet ihmiset osaavatkin kuulostaa välillä niin hauskoilta. Onneksi taaperolla on huumorintajua ja hän nauraa meidän kanssamme.

arki, lapset, perhe, lapsiperhe, vauva, vauvavuosi, Viikon kootut,


Viikon paras kesäjuttu: No tämä sää. Olen ehtinyt kuulla niin monet kerrat tämän kesän aikana, että; ”Kohta tulee taas kylmä ja vesisade”, mutta silti olen ollut alvariinsa hiestä märkänä. Olenkin vannonut luottavani enää vain siihen, miltä ikkunasta ja lämpömittarissa näyttää kyseisellä hetkellä.

Viikon paras idea: Lähteä vaunulenkille Helsingin keskustaan. Helsinki on uskomattoman kaunis kaupunki ja kesällä se on parhaimmillaan. Kävelin pitkän vaunulenkin, pitkin keskustan katuja ja vain nautin, sekä kuvasin. Olin ihan älyttömän rentoutunut sen jälkeen.

Viikon parhaat lounaat: Livahdin kahtena päivänä pikaiselle sushiloinaalle, seuranani ainoastaan vauva, joka yritti saada otteen äidin syömäpuikoista.

arki, lapset, perhe, lapsiperhe, vauva, vauvavuosi, Viikon kootut,

arki, lapset, perhe, lapsiperhe, vauva, vauvavuosi, Viikon kootut,

Viikon parhaat löydöt: Zadaa ei pettynyt tälläkään kertaa. Minulla oli etsinnässä uudet sandaalit ja ballerinat tälle kesälle. Edelliset baltsut ovat raskausturvotuksen vuoksi venähtäneet muodottomiksi ja niistä löytyy pari reikää. Löysin onnekseni kummatkin parit käytettynä. Eivätkä ne hyvät löydöt tähän jääneet.

Viikon paras kirja: ”Luen” parhaillaan Margaret Atwoodin Orjattaresi-kirjaa. Eli siis kuuntelen sitä äänikirjana. Hehkuttamani HBO:n The Handmaid's Tale sarja perustuu tähän kirjaan.

Viikon paras tilaisuus: Hanna Gullikchen piti Minimal Nordic liikkeessä pienen tilaisuuden omille seuraajilleen. Oli ihanaa tavata Hanna ja tilaisuus oli ihana. Toivon, että olisin itse nelikymppisenä vähintään yhtä upea. Tuskin tarvitsee erikseen kertoa, että bebe varasti shown, olemalla oma hurmaava itsensä.

Viikon paras lyhyt oppimäärä: Se tuli valokuvauksesta, kun opettelimme kahvien kuvaamista perjantaina Zadaan ja Slurpin järjestämässä workshopissa. Sen jälkeen tein itselleni lupauksen käyttää tästä lähin 98% kamerani puoliautomaattia, täysautomaatin sijaan.

arki, lapset, perhe, lapsiperhe, vauva, vauvavuosi, Viikon kootut,

arki, lapset, perhe, lapsiperhe, vauva, vauvavuosi, Viikon kootut,

Blogissa on tapahtunut tällä viikolla tiheään. Alkuviikosta esittelin avun kuiville hiuksille, sekä vaalean kesäasun. Puhuin myös elämästä kaksiossa ja pohdin samalla hieman asumista. Viimeisimpänä vastasin blogihaasteeseen ja kerroin samalla päivän kuulumisia, sekä vastasin suorastaan klassiseen kysymykseen; Mitä minulla on päälläni.

Jatkossa Viikon kootut tulevat ilmestymään perjantaisin. Huomenna en aio tehdä mitään blogiin liittyvää, kun se on viimein mahdollista. Olen kyllä ajastanut teille illaksi postauksen.


xx

Jenni S.Mitä mieltä olet Viikon kootuista? Kommentoi ja seuraa somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright