Slider

Näin pukeutuu Little E: Olkihattuun ja kesähameeseen

2018-06-07

En olekaan pitkään aikaan esitellyt meidän taaperon tyyliä. Viimeisin taitaa oikeasti olla viime talvelta. Minulla on luonnoksissa parikin lastenvaatteisiin liittyvää postausta, mutta esimerkiksi vauvan kesäkaapin esittelyä varten joudun tekemään vielä pari hankintaa.

Meidän puolestamme nämä viileät ilmat eivät olisi voineet tulla sopivampaan aikaan, sillä Little E sai itselleen jonkinlaisen kesäkuumeen. Mieluumminhan sitä on sisätiloissa silloin, kun ulkona on kylmää ja tuulista. Tässä kuitenkin yksi ihana hellepäivän asu.

kesä, lapset, lastenvaatteet, olkihattu, kesähame,

Meidän esikoinenhan on siis todellinen neiti. Hän rakastaa hameita ja mekkoja. Hoitoonkin mennään mahdollisuuksien mukaan hameessa. Kesäksi olen yrittänyt etsiä kivoja kesämekkoja ja hameita, joita hän voi käyttää. Nyt vain toivon, että ainakin meidän lomakuukausi on hyvä ja lämmin.

kesä, lapset, lastenvaatteet, olkihattu, kesähame,

Tilasin jossain vaiheessa Zarasta useamman kauniin t-paidan, jotka pääsevät lämpimillä ilmoilla etuuksiinsa, kun päälle ei tarvitse pukea collaria. Tämä vaaleansininen on suosikkini ja se löytyy meiltä myös valkoisena. Mietin vain, pitäisikö tilata se myös vaaleanpunaisena. Tämä vain toimii niin hyvin ja on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis.

Suloinen olkihattu on vain kaupunkikäyttöön. En ihan luota siihen, että se pysyisi ehjänä hoidossa tai leikkipuistossa. Kaksi ja puolivuotias kun ei oikein osaa varoa vaatteitaan. Arkikäyttöön meillä on lippis, joka on toiminut paremmin kuin hyvin.

kesä, lapset, lastenvaatteet, olkihattu, kesähame,

kesä, lapset, lastenvaatteet, olkihattu, kesähame,

Little E outfit

Hattu H&M KIDS
Paita ZARA KIDS
Hame H&M KIDS
Kengät H&M KIDS


VINKKI: Taaperolle suosikki nettikauppojani ovat muuten tällä hetkellä H&M, Zara ja Next. Kaksi jälkimmäistä toimittavat tuotteet ihan super nopeasti kotiovelle ja toimituksen saa sovittua illaksi.


xx

Jenni S.Haluatko nähdä enemmän taaperon pukeutumista? Kommentoi ja seuraa somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright