Slider

Kotirouvan tunnustukset

2018-06-05

Meillä minä hoidan noin 80% – 95% kaikesta kotiin liittyvästä, ruuanlaitosta lasten hoitoreppuihin. Ja se on minulle täysin ok, enkä koe olevani alistettuna nyrkin ja hellan väliin. Tähän meidän elämäntilanteeseen tällainen järjestely sopii paremmin kuin hyvin. Katsotaan syksymmällä uudestaan, pitääkö järjestelyä muuttaa.

Ajattelin kuitenkin tunnustaa muutaman jutun. Vaikka olen ottanut vapaaehtoisesti tämän vastuun, en minä ihan kaikesta nauti.

koti ja sisustus, sisustus, kodinhoito, kotirouva, tunnustukset,

koti ja sisustus, sisustus, kodinhoito, kotirouva, tunnustukset,

En pidä lattioiden pesusta.

Välttelen lattioiden pesemistä ihan viimeiseen asti, mikä on sinänsä hieman huvittavaa. En koe lattioiden pesua vastenmielisenä ja se on aika helppoakin. On kuitenkin helpompaa vain imuroida. Pesen lattiat sitten, kun satunnainen kostealla liinalla pyyhkäisy ei riitä. Ellei mieheni ole ehtinyt tekemään sitä ensin.

Olen todella tarkka siitä, miten tiskikone täytetään.

Mieheni on kutsunut minua tiskikonenatsiksi, eikä täysin syyttä. Minulla on oma tarkka systeemini, jolla saan maksimoitua koneeseen mahtuvien astioiden määrän. Ja yleensä olen täyttämässä tiskikonetta uudestaan, jos joku on tehnyt sen puolestani. Jos mieheni on ollut asialla, teen sen kun hän ei ole näkemässä, koska en halua loukata hänen tunteitaan. Vaikka hän tietää, että teen sitä. Heh.

Petaan sängyn oikeasti päivittäin.

Minun on todella vaikea elää petaamattoman sängyn kanssa. Siksi petaan sen päivittäin. Joskus kun aamu on ollut laiska ja hidas, saatan pedata sen vasta iltapäivän puolella.

koti ja sisustus, sisustus, kodinhoito, kotirouva, tunnustukset,

Unohdan aina viedä roskat

Roskien vieminen on sellaista, mitä on helppoa välttää ja aika usein meidän roskiskaappi on räjähtämispisteessä. En koskaan osaa tyhjentää sitä oikeaan aikaan ja aina ulos lähtiessäni minulla on joko liian kiire, tai en muista viedä pusseja roskakatokseen. Ja lasten kanssa on aavistuksen haastavaa lähteä viemään roskia kesken puuhien. Mieheni on oppinut sietämään tiskikonenatsiutta, mutta tämä tapani häntä ärsyttää.

Minun täytyy siivota aina ennen ruuan laittoa

Minulla on pieni pakkomielle siivota keittiö ennen kuin alan laittaa ruokaa. Inhoan touhuamista sotkuisessa keittiössä. Ja siivoamisella tarkoitan pääsääntöisesti astioiden laittamista koneeseen ja pöytien pyyhkimistä. Lasten kanssa meillä on aika usein astioita tiskialtaassa, koska millin tarkka koneen täyttämiseni vaatii hieman pidemmän hetken, kuin mihin minulla on aikaa kesken lasten syömisten.

koti ja sisustus, sisustus, kodinhoito, kotirouva, tunnustukset,

koti ja sisustus, sisustus, kodinhoito, kotirouva, tunnustukset,

Tässä teille yhden kotirouvan tunnustukset ja pari kaunistelematonta kuvaa.


xx

Jenni S.Mikä on sinun inhokki kotityösi? Kommentoi ja seuraa somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright