Slider

Blogihaaste: Mitä minulle kuuluu juuri nyt.

2018-06-15

blogihaaste, kahvi, Slurp,

Perjantain kunniaksi kevyt ja kiva haaste. Mitä minulle kuuluu juuri nyt? Mitä olen puuhannut tänään? Voin kertoa, että tänä päivänä isossa roolissa on ollut kahvi!

blogihaaste, kahvi, Slurp,
Mitä teet juuri nyt?
Istun kotona sohvalla. Minulla on mukillinen teetä ja avasin hetki sitten läppärin kirjoittaakseni tämän postauksen. Minulla ei ole ollut tänään onnea tietotekniikan kanssa, sillä päivityksen vuoksi uudistetun Viikkokatsauksen luonnos hävisi bittiavaruuteen. Siksi päätin tehdä teille tämän postauksen, jonka löysin Char and the City-blogista. Tytöt nukahtivat hetki sitten sekunneissa. Ilmeisesti molemmilla on ollut rankaa päivä. <3

Mitä on päälläsi?
Vaihdoin kotiin tullessani päälleni suosikki kotiasuni, nimittäin mustan samettimekkoni. Se on päällä sileä, ilmava ja ihan täydellinen näihin kuumiin kesäiltoihin. Kaiken lisäksi se sopii hyvin myös lounaalle tai rentoon illanviettoon, vuodenajasta riippumatta. Ihan paras mekko.

blogihaaste, kahvi, Slurp,

Mitä viimeksi ostit kaupasta?
Pinjalle vesipullon ja itselleni smoothien. Yritin nopeuttaa meidän siirtymistämme Kampista Annankadulle Slurpin toimistolle, jossa osallistuimme kahvikuvaus workshoppiin.

Mitä olet tehnyt tänään?
Tänään oli Zadaan ja Slurpin yhdessä järjestämä kahvikuvauksen workshop, jossa meitä oli opastamassa upea Veera.

Lähdin ajoissa, jotta ehdin syödä lounasta rauhassa ennen workshopin alkua. Tapasin Pinjan Kampissa ja kävelimme paikalle yhdessä. Ihan vain, koska eksyminen on aina mukavampaa kaksin. Emme kuitenkaan eksyneet, vaan pääsimme paikalle ihan sujuvasti. Workshop oli ihan huippu. Minäkin ehdin kuvaamaan, vaikka bebe olikin mukana. Onnekseni ja beben iloksi, paikalla oli monta avointa syliä ja meidän seitsemänkuinen hurmasi kaikki.

Tilaisuudesta tarttui mukaan monen monta hyödyllistä vinkkiä ja ihania valokuvia. Kiitos Zadaa, Slurp ja Veera. Lisää näitä.

blogihaaste, kahvi, Slurp,

Mitä olet syönyt tänään?
Kävin ennen workshopia Luckiefun'sissa sushilla. Onneksi, sillä kuvatessa tuli syötyä vain vaahtokarkkeja, mansikoita ja macaronseja.

Mitä päivän ohjelmaasi kuuluu?
Nyt kirjoittelen ja käsittelen kuvia lähinnä. Mieheni on taas pitkää päivää töissä, joten tämä näpyttely ei häiritse ketään. Tytöt nukkuvat edelleen tyytyväisinä. Mietin käynkö suihkussa nyt illalla, vai huomenna.

blogihaaste, kahvi, Slurp,

Mitä on to-do listallasi?
To do-listalla ei ole oikeastaan mitään isompaa. Yritän viikonloppuna saada lisättyä taas lastenvaatteita kirppikselle myyntiin.

Mitä hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?
Olenko liian optimisti, jos sanon, että tässä päivässä on ollut pelkkää hyvää? Meillä on ollut hauska päivä, en joutunut käymään tahtojen taistelua nukkumaan menosta esikoiseni kanssa ja vauvakin on ollut hyvällä päällä. Kun saan vielä mieheni kotiin, niin kaikki on paremmin kuin hyvin. Parasta on ehkä yksi second-hand löytö, jonka tein tässä illalla kotisohvalta käsin. Zadaalta tietysti. Siitä lisää, kun se saapuu minulle.

Ihanaa viikonloppua!


xx

Jenni S.Miten teidän päivänne on sujunut? Kommentoi ja seuraa somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright