Slider

Apua kuiville ja pörröisille hiuksille

2018-06-11

Esittelen nyt aivan loistavan tuotteen, jos sinulla on kuivat ja pörröiset hiukset. Omalle luonnonkiharalle kuontalolleni tämä on ollut pelastus.

Kyseessä on Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir hiusöljy. Olen itse löytänyt tuotteen vuosia sitten ystävän suosituksesta ja pidän siitä edelleen. Tuotetta suositellaan vaurioituneille hiuksille ja sen luvataan ravitsevan ja antavan kiiltoa.

kauneus, kosmetiikka, hiukset, hiusöljy, pörröiset, kuivat

Minä lutraan hiusöljyllä päivittäin. Käytän sitä niin pyyhekuiviin, kuin kuiviinkin hiuksiin. Öljy tekee omista hiuksistani selkeästi pehmeämmät ja sileämmät. Luonnonkiharoiden perusominaisuuksiin kuuluu tietty pörröisyys, jota hiusöljy myös hillitsee.

Daily Oil Elixir on myös tosi riittoisa. Sitä ei tarvitse, kuin korkeintaan kaksi painallusta, jotka levitetään huolellisesti hiuksiin. Jos sitä laittaa liikaa, hiukset näyttävät äkkiä likaisilta.Tämä on todella hyvä tuote. Ainoa syy, jonka vuoksi voisin kokeilla jotain muuta tuotetta on se, jos löytäisin luonnonkosmetiikan joukosta kokeilemisen arvoisen hiusöljyn.


xx

Jenni S.Onko siellä muita hiusöljyihin hurahtaneita? Kommentoi ja seuraa somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright