Slider

Viisi pikaista kysymystä ja vastausta

2018-05-02

kysymyksiä, vastauksia,

Heitin ystävälleni Erikalle haasteen. Pyysin häntä miettimään viisi täysin randomia kysymystä, joihin minä vastaisin blogissani. Erikalla ei kovin kauaa nokka tuhissut ja minulla oli edessäni lista kysymyksiä, joihin piti miettiä vastauksia.


1. Mikä on ensimmäinen itse suunniteltu ja tehty tekstisi? Koulutöitä ei lasketa.

Inspiroiduin ala-asteella kovasti Harry Potterista ja kirjoitin omaksi ilokseni joitain tarinoita nuoresta noitatytöstä, joka hänkin kävi jonkinlaista velhokoulua. Kerroin näitä tarinoita iltaisin ratsastusleirikavereilleni.


2. Mikä on ensimmäinen muistosi?

Uskaltaisin väittää, että muisto minusta ja veljestäni Oulussa jonkinlaisessa kuoppamäessä. Laskimme pulkalla alas mäkeä, johon oli tarkoituksella tehty töyssyjä toistensa perään, jolloin matka alas oli hyvin kuoppainen.

3. Jos saisit syödä vain yhtä ruokaa loppu elämäsi, mikä se olisi ja miksi?

Äidin mokkapaloilla. Meidän äidillä on aivan täydellinen mokkapalaresepti, jota minä en ole, ikävä kyllä, koskaan onnistunut täysin jäljittelemään. Olen joskus sanonutkin, että niillä voisi hyvin elää.


4. Mikä materia tekee sinut kaikista onnellisimmaksi?

Tämä on paha. Juuri nyt materia, joka ilahduttaa minua eniten, on kauniit lastenvaatteet. Minusta on ihanaa pukea tyttöjä ja selata verkkokauppojen lastenvaatteita. Viimeisimmäksi iloitsin tyttäreni kanssa Somalta saadusta kauniista tyllihameesta.

5. Leikitään, että sinulla on rajaton määrä rahaa ja lapsi/miesvapaa viikonloppu. Vain aikaa itsellesi (ja mahdollisille avec valinnoille), mitä tahtoisit tehdä?

Lähtisin mieheni kanssa New Yorkiin. Yövyttäisiin, jossain kivassa hotellissa ja kävisimme kävelyllä Central Parkissa. Sen lisäksi minä haluaisin nähdä ainakin Dean & De'Lucan kaupan.


 x x

Jenni S.

Kuvat: Erika Huhta | Editointi: MinäSeuraathan minua ja blogiani jo somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright