Slider

Toukokuun suosikit: Kun kesä tuli varhain

2018-05-31

Mikä ihana, ihana toukokuu meillä on ollutkaan. Tuntuu, kuin kevättä ei olisi ollutkaan, vaan olisimme hypänneet suoraan kesään. Kaikki lähti kukoistamaan todella nopeasti ja lämpötila kohosi ennätysvauhtia, ennätyslukemiin. En muista milloin olisin käyttänyt viimeksi takkia, vaan olen liehunut menemään hartiahuivilla tai ohuilla neuletakeilla. Täydellistä.

Tässä ovat toukokuun suosikkini, jotka kertovat myös lämpimistä keleistä ja auringosta.

toukokuu, suosikit, kesä, helle, aurinko tuotteet,

Kesälaukku

Jotkut asusteet sopivat paremmin kesään, kuin talveen. Tästä syystä minulta löytyy niin kesälaukku, kuin kesäkorviksetkin. Tämä konjakinruskea laukku tuo kesäfiiliksen, vaikka lämpömittarin hellelukematkin sen tekevät ihan yksinään. Se on halpalaukuksi hyvin säilynyt ja vielä näin kolmantena kesänä se näyttää kivalta ja kauniilta. Olin erityisen iloinen, kun tänä keväänä huomasin uuden kamerani mahtuvan vaivatta tähän laukkuun.

Löysin laukun aikanaan Lindexiltä.


Nämä ilmat

Jos tämän vuoden äitienpäivä oli lämpimin kuuteenkymmeneen vuoteen, ei tämä toukokuu ole muutenkaan tuottanut pettymystä. Näitä ilmoja odotettiin koko viime kesä, joten ei ihme kun kaikki ovat niin fiiliksissä. Niin olen minäkin. Enkä vähiten siksi ettei lapsille tarvitse pukea neljää kerrosta vaatteita ulos lähtiessä.


Hyvät aurinkotuotteet

Ihmiselle, joka rakastaa aurinkoa, mutta pelkää sen vaikutuksia iholla, hyvät aurinkotuotteet ovat kaiken a ja o. Näin kolmenkympin kynnyksellä on vain plussaa, jos aurinkovoiteesta löytyy anti-age ominaisuuksia. Acon tuotteet on saatu testiin pr-toimistolta.

Mitä rusketukseen tuleen, niin tänä vuonna aion hankkia sen purkista ja juuri nyt minulla onkin testissä eräs lupaavalta vaikuttava itseruskettava.


Tässä kuussa on otettu kaikki irti auringosta ja valosta. Olen saattanut ottaa iltaisin kuvia, kun tytöt ovat sängyssä ja luonnonvaloa on riittänyt. Mikä on helpottanut aivan valtavasti valokuvauksesta innostuneen kotiäidin elämää. Sen lisäksi me avasimme grillikauden toukokuun alussa. Olemme menneet jo komeasti ohi viime kesän grillauskiintiöstä. Sitten olivat ensin kirsikankukat ja nyt huumaavasti tuoksuvat syreenit. Saimme myös kuulla, että bebe on saanut päivähoitopaikan samasta paikasta, kuin isosiskonsakin. On ollut kevätjuhlia, grillausiltama, vaunulenkkejä auringossa, lounas terassilla. Tämä on ollut oikein hyvä toukokuu.

Kuukauden suosikit nostaa esille kuluneen kuukauden parhaat jutut. Ajankohtaisia juttuja, jotka voivat olla mitä vain elämäntapaan ja mielenkiinnonkohteisiin liittyen. Paikkoja, tuotteita, ajankohtaisia lemppareita, lasten juttuja, ihan mitä vain.


xx

Jenni S.Mitkä ovat sinun toukokuun suosikkejasi? Mitä kesäistä sinä olet ehtinyt puuhaamaan toukokuun aikana?

Seuraa ja kommentoi somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright