Slider

Timma - Helposti aika kampaajalle

2018-05-03

hiukset, kauneus, kosmetiikka, Timma, ajanvaraus,

Kiitos Zadaan ja Timman pääsin testaamaan uutta ajanvarauspalvelua, joka kokoaa yhteen suuren määrän hius-, kauneus- ja hierontapalveluja.

Minun tukkani muistuttaa hyvin usein harakanpesää. Olen kertonut, että luonnonkihara kuontaloni tuppaa olemaan aika usein varsinainen murheen kryyni. Mutta kun pitäisi käyttää rahaa, moni muu juttu menee tukkani edelle. Luonnonkiharat antavat anteeksi ammattitaidottomalle saksikädelle, joten aika usein olen lyhentänyt tarvittaessa tukkaani itse.

Mutta jopa minä tiedän kuinka rentouttavaa ja kivaa kampaajalla on käydä. Joten, kun minulle tarjottiin tilaisuutta testata Timmaa ja päästä siinä ohessa kampaajalle, vastain kiljuen kyllä.

hiukset, kauneus, kosmetiikka, Timma, ajanvaraus,

Timmaa on todella helppoa käyttää. Se toimii niin nettiselaimella, kuin kännykän appinakin. Valitset etusivulta ensimmäiseksi, mitä tarvitset ja sitten pääset vertailemaan eri paikkoja hinnan, arvostelun ja sijainnin perusteella. Viimeisenä valitset sen sinulle sopivimman ja varaat ajan. Todella helppoa.

hiukset, kauneus, kosmetiikka, Timma, ajanvaraus,

Valitsin tässä lähellä sijaitsevan kampaamon, verrattuani ensin useamman paikan hintoja keskenään ja luettuani oikeiden asiakkaiden arvosteluja. Sain varattua ajan helposti nettisivujen kautta parin päivän päähän haluamalleni kampaajalle. Tämä kaikki on tehty todella helpoksi ja yksinkertaiseksi, jolloin ihan kuka tahansa osaa varata itselleen ajan. Timma on koonnut yhteen myös lukuisia muita palveluita ja palveluntarjoajia. Ei vain kampaamoita. Miltä kuulostaisi hemmottelulahjaksi miehelle amerikkalainen parranajo? Tai hieroja tai spa-jalkahoito.

Timman sivuilta sain selkeillä ohjeilla määriteltyä omien hiusteni pituuden ja niille haluamani käsittelyn. Päädyin pitkien hiusten monivärjäykseen ja leikkaukseen. Hiusteni sävyä vaalennettiin kahdella asteella ja sekaan lisättiin vaaleita raitoja. Nähdessäni lopputuloksen, en voinut olla hymyilemättä. En ole koskaan ollut näin vaalea, vaikka suurimman osan mielestä tukka ei ole vaalea nähnytkään.

hiukset, kauneus, kosmetiikka, Timma, ajanvaraus,

Kuvat: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja lupasin itselleni huolehtia tukastani jatkossa vähän paremmin. Jos tämä kotikampaaja jäisi jatkossa eläkkeelle.

Iso kiitos vielä Zadaalle ja Timmalle, että pääsin kokeilemaan tätä palvelua.


 x x

Jenni S.


Seuraathan minua ja blogiani jo somessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright