Slider

Tekemistä taaperolle Riemuhetki puuhapakan kanssa

2018-05-11

*Kaupallisessa yhteistyössä Oppi & Ilo

Vauvoille ei voi tarjota vielä vesivärejä kokeiltavaksi ja taaperolle olisi kiva tarjota muutakin tekemistä, kuin nukeilla leikkiminen. Loistava vaihtoehto on Oppi ja Ilo tuotteet, jotka on suunniteltu lapsen kehityksen tueksi ihan vastasyntyneestä lähtien. Tämä postaus on tehty yhteistyössä Oppi & Ilo:n kanssa.

yhteistyö, Oppi & Ilo, Riemuhetki puuhapakka, taapero, lapset, leikki,

Olen puhunut siitä, miten suunnattomasti nautin äitiydestä ja taisin todella löytää itseni äidiksi tultuani, mutta on yksi juttu joka oli minulle vierasta maaperää. Nimittäin vauvojen ja taaperoiden kanssa leikkiminen. Isommille lapsille tuntuu helpommalta keksiä leikkejä ja tekemistä. Vaikka olenkin saanut reilussa parissa vuodessa hieman harjoitusta, alussa kaikki oli todella haastavaa. Googlasin erilaisia leikkejä ja loruja vauvan kanssa leikittäväksi, mutta koin kännykän hieman häiritseväksi seuraksi.

yhteistyö, Oppi & Ilo, Riemuhetki puuhapakka, taapero, lapset, leikki,

Silloin tutustuin ensimmäistä kertaa Oppi ja Ilo-tuotteisiin ystävän. Erilaiset kortit, pelit ja puuhakirjat tarjoavat tekemistä ihan vastasyntyneestä lähtien, tukien lapsen luonnollista kehitystä.

Hankin Little E:n vauva-aikana Vauvan kanssa-kortit, joissa oli loruja ja leikkejä. Se oli yksi parhaita vauva-ajan hankintoja ja osaan suurimman osan loruista edelleen ulkoa. Osaa niistä leikitään vielä taaperonkin kanssa.

Koska Oppi ja Ilo-tuotteet olivat meille ennestään tuttuja, minun oli helppoa lähteä mukaan tähän yhteistyöhön.

yhteistyö, Oppi & Ilo, Riemuhetki puuhapakka, taapero, lapset, leikki,

Nyt pääsimme tutustumaan yhteistyön merkeissä uuteen Riemuhetki-puuhapakkaan, joka tarjoaa tehtäviä 2-3 vuotiaille lapsille. Pakka on ollut suoranainen menestys. Little E viihtyy pitkiäkin hetkiä pakan tehtävien parissa. Korttien kanssa voi treenata juuri sellaisia juttuja, jotka ovat kaksivuotiaan kanssa ajankohtaisia. Juuri nyt meillä esimerkiksi lasketaan ihan kaikkea, mietitään värejä ja mikä mikin on. Näihin Riemuhetki-puuhapakka on ollut ihan loistava. Tämä on ollut hyvä pakata mukaan myös esimerkiksi lääkäriin laboratorio jonoon.

yhteistyö, Oppi & Ilo, Riemuhetki puuhapakka, taapero, lapset, leikki,

Puuhapakassa on myös tehtäviä, jotka eivät kiinnosta juuri nyt, mutta uskon niidenkin muuttuvan ajankohtaisiksi ihan lähitulevaisuudessa. Nämä eivät ole mikään yhden viikon huvitus, vaan taapero hakee kortit kirjahyllystä yhä uudestaan ja uudestaan tutkittavaksi.

yhteistyö, Oppi & Ilo, Riemuhetki puuhapakka, taapero, lapset, leikki,

A R V O N T A O N P Ä Ä T T Y N Y T !

ARVONTA:

Sain myös ilokseni mahdollisuuden arpoa lukijoideni kesken kaksi Riemuhetki-puuhapakkaa. Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Muista jättää sähköpostiosoite sille tarkoitettuun kenttään. Osallistumisaikaa on 18.5.2017 klo 20:00 asti.

Onnea kaikille arvontaan!


 x x

Jenni S.


Seuraathan minua ja blogiani jo somessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright