Slider

Huhtikuun suosikit: Tylliä, kukkia ja hiusöljyä

2018-05-01

kuukauden suosikit, SOMA Original, tyllihame, #vauvavuosi, lastenvaatteet,

Taas on aika kuukauden suosikkien. Kulunut huhtikuu on ollut ihana, täynnä kevään odotusta. Erityisen ihanaksi odotuksen on tehnyt se, että sen on voinut tehdä yhdessä taaperon kanssa, jolle koko maailma on juuri nyt uusi, ihana ja ihmeellinen.


Koru ja hame saatu

SOMAn tyllihame

Little E ei olisi muussa kulkenutkaan, kuin suloisessa, muhkeassa tyllihameessa, jonka me saimme Lapsimessuilta. Täytyy myöntää, että kyseinen hame on myös äidin mieleen. Lisäksi tämä one size-malli tulee kokonsa puolesta olemaa käytössä vielä pitkään. Kyseisestä hamosesta on tulossa vielä kunnollinen, oma postauksensa. Halusin kuitenkin nostaa sen myös kuukauden suosikkeihin.


Schwarzkopf Gliss hiusöljy

Vanha suosikki tekee paluun meidän peilikaappiin! Tämä tuote on ihanampi, kuin muistin. Se tuo kuivaan tukkaan pehmeyttä, joustoa ja vie mukanaan hieman pörröisyyttä. Tätä lisätään suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin, sekä myöhemmin kuiviin hiuksiin. Eikä tarvitse pelätä rasvaisen näköisiä hiuksia, sillä tätä laitetaan vain pieniä määriä koko tukkaan.


Liljat

Pitkän tulppaanikauden jälkeen olen taas todella fiiliksissä liljoista. Jos pitäisi valita yksi suosikkikukka, niin se olisi ehdottomasti lilja. Se on samaan aikaan niin kaunis, herkkä ja näyttävä. Jo kaksi liljanoksaa maljakossa on todella näyttävä kokonaisuus. Taidan tehdä teille seuraavaksi leikkoliljojen hoito-ohjeet.


Tässä kuussa meillä on innostuttu myös auringon lämmöstä, metsästetty lapsille aurinkolaseja ja tiimitakkeja, katsottu Netflixistä monta kautta Bonesia ja tehty kesäloma suunnitelmia. Koko kuukauden lempikirjaksi nousi Karoliina Sallinen-Pentikäisen #vauvavuosi, jonka satuin kuuntelun jälkeen saamaan itselleni ihan kirjaversiona eräästä pr-tilaisuudesta. Nyt odotellaan vauvan liikkeelle lähtöä ja pohditaan, onko aiheellista juhlia puolivuotisia.

Kuukauden suosikit nostaa esille kuluneen kuukauden parhaat jutut. Ajankohtaisia juttuja, jotka voivat olla mitä vain elämäntapaan ja mielenkiinnonkohteisiin liittyen. Paikkoja, tuotteita, ajankohtaisia lemppareita, lasten juttuja, ihan mitä vain.


 x x

Jenni S.


Seuraathan minua ja blogiani jo somessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright