Slider

Bloggaajat lounaalla & muutama blogiklisee

2018-05-30

Olimme tällä viikolla lounaalla tyttöjen kesken. Siinä lounaan äärellä parannettiin maailmaan, juteltiin lapsista, somesta, blogeista, ihan kaikesta mahdollisesta. Me nauroimme myös, sillä olemme kaikki vaikuttajia, mikä aiheutti pari huvittavaa tilannetta.

Minua, Pinjaa ja Heidiä yhdistää erityisesti mieltymys kauniisiin asioihin ja kauniisiin valokuviin. Lounaalla valokuvaaminen alkoi jo ravintolan ovelta. Kun muut lounasvieraat tilasivat ruokansa tiskiltä ja siirtyivät pöytiin odottamaan, me kaivoimme kameramme esiin. Kuvaaminen jatkui pöytään asti ja miltei siihen asti, että ruuat olivat kylmiä. Varsinkin Pinjan kanssa olemme naureskelleet, että meidän kannattaa jatkossa tilata vain kylmiä ruokia, kuten salaattia.

Onneksi tähän ei tarvitse suhtautua niin vakavasti.

blogi, bloggaaminen, blogikliseet

Tässä teille muutama blogiklisee;

  • Se kun siirrät hinnastoa ja yhtä koriste-esinettä saadaksesi täydellisen sisustuskuvan. Hinnasto, kun ei nyt yksinkertaisesti sovi yhteen kynttilänjalkojen ja merihevosen kanssa.
  • Se kun kiikutat tarjottimen viereiseen pöytään, koska se ei sovi kattaukseen.
  • Se kun pidät kädessäsi todella hankalasti jotain ja mietit millä sekunnilla onnistut pudottaman ne, saadaksesi niistä kivan kuvan.
  • Se kun asettelet aterian pöytään huolellisesti ja tarkastat vesilasin, sekä aterimien paikat.
  • Se kun odottelet yhden kuvan ottamista, kunnes taustalla puhelimeen puhunut mies älyää viimein lähteä omaan pöytäänsä.
  • Se kun nojaat tissit kiinni kaverin takaraivossa, että saat otettua ylhäältä päin hyvän kuvan ateriasta ja käsistä.


Joidenkin mielestä tällainen toiminta on naurettavaa ja uskokaa pois, kyllä tämä meitä bloggaajiakin välillä vähän naurattaa. Tiedostamme täysin miten pöljältä toimintamme välillä näyttää. Muttaon tässä kaikessa myös hyviä puolia. Ensinnäkin, minulla on vino pino kivoja kuvia muistoksi yhteiseltä lounaalta, itsestäni ja ystävistäni, joita ei välttämättä olisi tullut otettua muuten.

Ja mitä elämä olisi ilman hullunkurisia tilanteita tai naurua?

Käykää vilkaisemassa myös Heidin ihanaa instaa ja Pinjan aina yhtä iloista blogia.

Sain inspiraation näihin blogikliseisiin Char and the City-blogista. Siitä on jo tovi, kun Carita julkaisi omat blogikliseensä hotellin aamiaiselta.


 xx

Jenni S.


Seuraathan minua ja blogiani jo somessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright