Slider

Vauva-ajan hankinnat: Nukkuminen

2018-04-05

*Yhteistyössä Bebiboo

On tullut aika esitellä meidän toisen kierroksen vauva-ajan hankinnat, koska ne poikkeavat suunnattomasti ensimmäiseltä kerralta. Esikoisen kanssa me saimme monet tarvikkeet käytettyinä, emmekä me silloin katsoneet lahjahevosen suuhun. Mutta itkettyäni hormonimyrskyssä sitterin äärellä, sen väärää väriä, totesin toisella kerralla hankkivani oikeasti meidän näköiset tarvikkeet. Enkä voisi olla tyytyväisempi.

Esittelen teille tarvikkeet teille osissa perusteluineen. Ensimmäinen osa liittyy uneen ja nukkumiseen. Kaikkea yhdistää neutraali, rauhallinen värimaailma, joka on omiaan meidän kotiin.


vauva, vauvavuosi, vauva-aika, lastentarvikkeet, vauvantarvikkeet,


Mooseskori ensisänky


Ensisängyn hankinta oli onnekas sattuma. Satuin törmäämään vahingossa ihmiseen, joka halusi myydä heillä olleen korisängyn eteenpäin. Keskustelimme hankinnasta hetken ja totesimme, että ostamme sen. Näin esikoinen on saanut olla vielä rauhassa pieni ja totutella vauvan tuloon. Seuraavaksi kumpikin saa siirtyä isompaan sänkyyn. Vastasyntyneen kuukausina kevyttä korisänkyä oli helppoa siirrellä ympäri asuntoa ja pitää vauva lähellä.


vauva, vauvavuosi, vauva-aika, lastentarvikkeet, vauvantarvikkeet,

Bebiboon unipesä saatu bloginäkyvyyttä vastaan.


Bebiboo unipesä


Unipesästä tai babynestistä haaveilin jo esikoisen vauva-aikana. Tässä vauva voi nukkua turvallisesti vanhempien välissä. Se toimii myös vastasyntyneen matkasänkynä ja meillä tämä oli paljon myös olohuoneen sohvalla. Bebiboo on suomessa valmistettu, aivainlippu merkitty vauvan unipesä. Parasta tässä pesässä on se, että sen voi heittää sellaisenaan pesukoneeseen ja kuivausrumpuun. Eikä se ole kulunut lainkaan tänä aikana. Suosittelen lämpimästi tätä unipesää.

Meidän Bebiboo on täysin valkoinen, mutta siitä on saatavilla myös tähtikuvioinen versio.


vauva, vauvavuosi, vauva-aika, lastentarvikkeet, vauvantarvikkeet,

Kapalopussi


Toinen tarvike, josta haaveilin Little E:n vauva-aikana. Meillä nukuttiin hyvin, mutta halusin tietää, voiko kapalopussin kanssa nukkua entistä paremmin. Olin kuullut kehuja Love to Swaddle UP:in pusseista ja sellaisen tilasin meillekin. S-koon kapalopussi on osoittautunut loistavaksi hankinnaksi. Alussa se rauhoitti vastasyntyneen yöunilla ja nyt se helpottaa vähän isomman vauvan yöhulinoita. Näitä löytyy rauhallisissa väreissä harmaana, valkoisena, vaaleansinisenä ja vaaleanpunaisena. Tilaan meille seuraavaksi valkoisen, M-koon pussin, jotta yöhulinat pysyvät jatkossakin kurissa.

Suosittelen lämpimästi jokaista tuotetta. Ne eivät ehkä ole niitä kaikkein ehdottomimpia hankintoja, mutta meidän arkea ne ovat helpottaneet huomattavasti. Itse en jättäisi näitä enää ostamatta.


 x x

Jenni S.Minua ja blogiani voitte seurata myös somessa.

Instasta löytyy juuri nyt arvonta, jossa voi voittaa liput Lapsimessuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright