Slider

Uusi suosikki Lumene Blur

2018-04-23

meikki, luottotuotteet, meikkivoide, kauneus, kosmetiikka, Lumene Blur

Hyvä meikkivoide on naiselle korvaamaton kumppani. Hyvä meikkivoide peittää ja tasoittaa. Löysin hetki sitten tällaisen kumppanin. Tämä tarkoittaa sitä, että minusta on tulossa yhä vankemmin lumenetyttö. Kaikki luottotuotteeni tuntuvat löytyvän Lumenelta. Niin tämäkin.

Käytin pitkään meikkivoiteena Lumenen CC-voidetta. Varsinkin kesällä se on aivan täydellinen. Riittävän, kevyt ja kuulas, mutta se saa ihon näyttämään silti tasaiselta. Viime syksynä aloin kuitenkin kaipaamaan jotain peittävämpää.

meikki, luottotuotteet, meikkivoide, kauneus, kosmetiikka, Lumene Blur

Silloin löysin Lumenen Blur meikkivoiteen, johon rakastuin kerta heitolla. Lumene on muuten ainoa markettimerkki, jolta löytyy riittävän vaaleita sävyjä tällaiselle kalkkilaivan kapteenille, kuin minä. Kesälläkin riittää vain vähän tummempi meikkivoiteen sävy. Blur on juuri sopivan peittävä, mutta kuitenkin kevyt ja voidemainen, jolloin lopputulos ei näytä liian tunkkaiselta.

Lyömätön yhdistelmä on laittaa pohjalle CC-voidetta ja tätä päälle, jolloin lopputulos on todella tasainen, mutta ei vieläkään tukkoinen. Suosittelen.


 x x

Jenni S.Uusimpia meikkisuosikkeja tulee poikkeuksetta hehkutettua ensimmäisenä somessa. Ota kanavani siis seurantaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright