Slider

Pääsiäisviikko

2018-04-01

Taapero sai yhden ylimääräisen lomaviikon kotona, koska hänen flunssansa oli harvinaisen sitkeässä. Iso osa viikkoa kului sisätiloissa enemmän tai vähemmän toipilaana. Onneksi viikon loppua kohti Little E:n vointi alkoi parantua, eikä pääsiäisen kyläreissua mummilaan tarvinnut peruuttaa.

pääsiäinen, lapsiperhe, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

By Pinjan Simple-koru saatu.

Paras blogipostaus: Mou mou-blogista löytyy mämmikakun resepti, jota voi minun mielestäni hyödyntää pääsiäisen jälkeenkin. Jos mämmi itsestään tulee pyhien jälkeen korvista ulos, niin leivo jämistä mutakakku.

Paras instagramtili: @princess_madeleina_of_sweden. Ruotsin prinsessa Madeleinen oma instatili. Prinsessa Madeleine on hovissa ilmeisesti ainoa, jolla on oma instagramtili. Kannattaa pistää seurantaan! Härlig!

pääsiäinen, lapsiperhe, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Kuten jo kerroin, tiistaina, minä pääsin vähän vapaalle. Tapaaminen osoittautui todella arvokkaaksi hengähdystauoksi arjesta. Vaikka rakastankin meidän arkea, tuntui hyvältä päästä hetkeksi pois kotoa ja perheen luota. Neljän tunnin virkistäytymisen jälkeen palasin kotiin todella iloisena ja tyytyväisenä. Sain tästä muutamasta tunnista monelle päivälle ylimääräistä intoa ja energiaa.

Paras sovellus: BookBeat. Vihdoinkin tämäkin mama on päässyt tähän äänikirjakelkkaan mukaan ja koukussa olen. Tällä viikolla olen ahminut viimein Game of Thronesin ensimmäistä osaa.

Paras uutinen: Kaikkien aikojen parhaalta punkbändiltä tulee uusi levy! Apulannan Toinen jumala ilmestyy 6.4.

pääsiäinen, lapsiperhe, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Little E:n flunssa lähti helpottamaan viikon loppua kohti. Kun taapero oli viimein terve, me lähdimme pienelle ostosreissulle. Viimevuotinen välikausihaalari jäi pieneksi, joten Little E tarvitsi uuden. Tyttäreni onnistui tapansa mukaan hurmaamaan koko Name It:n henkilökunnan ja sovitti uutta haalariaan niin reippaasti, että hellyin viemään hänet samalla reissulla donitsille. Sitä donitsia oli muuten lopulta päästä varpaisiin. Onneksi babyvaipsit pelastivat meidät sotkulta.

Paras vauvajuttu: Koska tuoreimpien vauvauutisten jakamisesta on tullut tapa Viikkokatsauksessa, niin onneksi olkoon Nanna ja Jere Karalahti! He odottavat pientä tyttöä. Aivan ihanaa!

Paras taaperojuttu: Ilmapallo. Little E on aivan innoissaan ilmapalloista, jonka sai Name It:n ihanalta henkilökunnalta. Hyvä ettei sen kanssa menty nukkumaan. (Tämä oli siis ennen suklaamunia.)

pääsiäinen, lapsiperhe, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Mitä vauvaan tulee, niin meillä on ilmeisesti alkanut jonkinlaiset viiden kuukauden yöhulinat. Se yksi huonosti nukuttu yö ei jäänytkään viimeiseksi, vaan bebe on herännyt useampana yönä juttelemaan ja jumppaamaan. Menee hetki ennen kuin hänet saa uudelleen nukahtamaan. Parhaimmillaan hän heräsi kahtena yönä. Minulle väsymys alkoi todella nopeasti käymään aivan ylivoimaiseksi, jolloin käännyin hyvän ystäväni googlen puoleen. Ajattelin kirjoittaa näistä yöhulinoista teille aivan oman postauksen.

Paras ruoka: Ihan kaikki, mitä mummilan pääsiäispöydässä tarjottiin. Meidän perhe lihoi jokusen kilon tällä kyläreissulla. Kuten tavallista.

Paras jälkiruoka: No, ne suklaamunat. Ne nyt vain kuuluvat pääsiäiseen.

pääsiäinen, lapsiperhe, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Pääsiäisviikonloppuna meidän koko kööri lähti Järvenpäähän mummilaan. Little E oli aivan onnessaan. Hänellä on todella hyvät ja lämpimät välit isovanhempiinsa täällä ja hän todella nauttii olostaan mummilassa. Baby B on mummilassa ensimmäistä kertaa ja on hyvin tyytyväinen tarjolla oleviin syleihin. Samaan aikaan täällä jännitetään hieman toisiksi nuorimman veljeni reissua. Hän lähti lauantaina pitkään odotetulle reissulle kohti Torontoa jääkiekkoporukan kanssa. Teini-ikäinen veljeni on tottunut ulkomaanmatkaaja, mutta tällä kertaa hän on matkalla ensimmäistä kertaa ilman vanhempia. Onneksi mukana on kuitenkin hyvä porukka ja valvojia.

Taaperon paras sutkautus: ”Minulla on sitten mummilassa tosi nälkä!” hän totesi vähän ennen lähtöä. On ilmeisesti oppinut, että mummilassa ruoka on ihan erityisen hyvää.

pääsiäinen, lapsiperhe, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Kivaa aprillipäivää ja ihanaa alkavaa huhtikuuta! Olisi ihanaa kuulla miten teidän pääsiäisenne on sujunut?


 x x

Jenni S.Seuraa meidän viikon touhuja myös somesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright