Slider

Lanternan uudistunut JYSK

2018-04-10

Jysk, lanterna, koti, sisustus,

Lasi tai oikeammin kaksi lasia kuohuvaa, suklaaseen dipattuja mansikoita, hyvää seuraa, kauniita sisustusesineitä ja uusi konsepti. Kävin viime viikolla tutustumassa Lanternan Jyskissä järjestettävässä VIP tilaisuudessa myymälän uuteen konseptiin.

Mitä sinulla tulee mieleen Jyskistä? Minulla tulee mieleen huonekalujätti, sängyt ja petivaatteet. Jysk on tunnettu pitkään nimenomaan näistä kahdesta jälkimmäisestä. Minä en itse asiassa ollut edes kunnolla tajunnut, kuinka kattava sisustuspuoli heillä on ennen kuin läheiseen ostoskeskukseen avattiin Jysk. Vasta silloin oivalsin, että sänkyjen, peittojen ja tyynyjen seasta löytyy todella kattava sisustusvalikoima.

Jysk, lanterna, koti, sisustus,

Jysk, lanterna, koti, sisustus,

Nyt Jysk lähti muuttamaan myymälöidensä konseptia vaaleammaksi ja selkeämmäksi ja Lanternan myymälä oli ensimmäinen muutoskohde. Jyskeistä halutaan tehdä jatkossa vaaleampia ja selkeämpiä. Hyllyjä madalletaan roimasti, jotta asiakas saa heti hyvän kuvan myymälästä. Hyllyrivien päätyihin tulee esillepanopisteitä, joissa voidaan nostaa esimerkiksi tiettyjä kausituotteita paremmin näkyville ja tarjota inspiraatiota asiakkaille.

Jysk, lanterna, koti, sisustus,
Vasemman puoleinen kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Kaikkein isoin muutos on kuitenkin se, että kaikki nukkumiseen liittyvä siirretään jatkossa etuovilta peremmälle, omaan rauhalliseen soppeen. Niiden tilalle etualalle nostettaan sitä sisustusta. Niin valmiiksi sisustettuja spotteja, kuin tuotehyllyjä. Nyt kesäkauden tullessa suorastaan rymisten, etualalla oli useampi, upea terassille sopiva istuskeluryhmä.


Jysk, lanterna, koti, sisustus,

Jysk, lanterna, koti, sisustus,

Minun korvaani nämä muutokset kuulostavat ainoastaan järkeviltä. Ja täytyy myöntää, että kutsuvasti sisustetut terassiryhmät laittoivat miettimään, kehtaisiko sitä kehitellä jotain meidänkin terassille ensi kesäksi. Ja aloin minä haaveilla myös matoista.

Käykää ihmeessä vierailemassa Lanternan Jyskissä ihastelemassa uutta ilmettä. Minusta se on onnistunut.

 x x

Jenni S.

Kiitos kutsusta Akvamariini pr ja Jysk. Oli todella kiva ilta.Jos meidän terassille tapahtuu jotain, saat sen ensimmäisenä selville somesta, joten ota kanavat seurantaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright