Slider

Suomalaiset sarjasuosikit

2018-03-26

Onnela, Aallonmurtaja, Syke, Keisari Aarnio, Jättekiva, Nymfit, suomalaiset sarjat, tv draama,

Teille ei ehkä ole jäänyt epäselväksi, että meillä arvostetaan kotimaisia draamasarjoja. Suomessa on taitavia näyttelijöitä ja meillä osataan tehdä myös hyvää draamaa. Eikä nyt puhuta Salkkareista.

Meistä on sääli, että nykyään tehdään toinen toistaan oudompia tosi-tv formaatteja, mutta perinteinen draama on jäänyt todella vähälle. Me kaipaamme jotain muutakin, kun Salattujen Elämien toistuvia juonenkäänteitä. Onneksi nyt kanaville on tullut ja on tulossa useampikin suomalainen sarja. Vaikka kaikki suoratoistopalvelut ovat todella näppäriä, on siinä myös oma viehätyksensä, kun odotellaan uusia jaksoja.

Listasin tähän meidän sarjasuosikit.

Onnela, Aallonmurtaja, Syke, Keisari Aarnio, Jättekiva, Nymfit, suomalaiset sarjat, tv draama,

Juuri nyt televisiossa:


Aallonmurtaja

Tämä on suomalaiseen alamaailmaan perustuva, jännä rikosdraama. Keskiössä on perhe, jonka bisnekset eivät todellakaan kestä päivänvaloa. Sarja kuvailee karusti suomalaisen rikollisjärjestön elämää, unohtamatta venäjän suhteita ja kaunistelematta sitä juuri ollenkaan. En suosittele tätä kaikkein herkkähermoisemmille, mutta muuten kyllä.

MTV3 sunnuntaina klo 9:00

Onnela

Tämä sarja sijoittuu henkiseen kotikaupunkiini Porvooseen, jonne kaipaan taukoamatta. Komediallinen sarja seuraa esikoistaan odottavan pariskunnan elämää. Sarjassa käsitellään komedian keinoin monta lapsiperheelle tuttua aihetta. Kuten vauvan nimen valitseminen.

MTV3 lauantaina klo 9:00


Suoratoistona:


Jättekiva

Tämä hauska, romanttinen komedia on saatavilla tällä hetkellä vain Elisa Viihteellä. Se kertoo pariskunnasta, joka tulee täysin eri maailmoista. Niklas on vanhasta suomenruotsalaisesta perheestä ja Aino lappilainen toimittaja. Pariskunta muuttaa yhteen ja saa heti itselleen alivuokralaisen.

Elisa Viihde

Nymfit

Joitain vuosia sitten telkkarista tullut suomalainen fantasiasarja, jossa esiintyivät nymfit ja satyyrit. Pääosassa nuori nymfityttö, jonka elämä kääntyy mullin mallin. Hän joutuu muuttamaan Helsinkiin kahden kaltaisensa kanssa ja jättämään taakseen kaiken tutun ja turvallisen. Todella hyvä ja jännittävä sarja. Tämä taisi olla silloin melkoinen menestys ja sarja myytiin ulkomaille.

Netflix


Onnela, Aallonmurtaja, Syke, Keisari Aarnio, Jättekiva, Nymfit, suomalaiset sarjat, tv draama,

Tulossa:


Keisari Aarnio

Tällä hetkellä meillä odotetaan ehkä eniten tätä. Televisiossa pyörivät jo mainokset tästä sarjasta, joka käsittelee tätä huumepoliisi Aarnion tapausta. Tämäkin sarja on draamaa, eikä dokumentaarinen, vaikka perustuukin oikeisiin tapahtumiin.

Syke

Kaikkien aikojen paras sairaalasarja (toim. mielipide), jonka uutta kautta kuvataan parhaillaan ja jota aletaan näyttää syksyllä Ruudussa. Sarjassa seurataan neljän hoitajan ja jokusen lääkärin työtä sairaalan traumapolilla. Meidän suosikkihahmo on muuten Petteri Holopainen. Sarja on saanut paljon kehuja todenmukaisuudestaan, vaikkakin paljon on täytynyt dramatisoidakin, jotta katsojat viihtyvät.


Onnela, Aallonmurtaja, Syke, Keisari Aarnio, Jättekiva, Nymfit, suomalaiset sarjat, tv draama,

Onko listassa tuttuja sarjoja? Entä onko teillä jotain omaa suosikkia?


 x x
Jenni S.

Minut ja blogini löydät myös sosiaalisestamediasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright