Slider

Pieniä makuelämyksiä ja pakkaspäiviä

2018-03-04


Talviloman jälkeinen viikko on ollut pakkasasteiden puolesta sellainen, että hirveästi ei ole tehnyt mieli laittaa nenäänsä ulos. Ei ollut kerran tai kaksi, kun oma tahto oli koetuksella aamulla kun taapero piti viedä hoitoon.

perhe, lapsiperhe, arki, lapsiperheen arki, vauvavuosi, lapset,

Paras podcast: Kermaperse ja Komposti puhuivat iästä ja ikääntymisestä. Hienoja ajatuksia. Itse ainakin allekirjoitan sen, että onnellisuus kasvaa ikääntymisen myötä.

Paras instatili: @marenbaxter Norjalaisen bloggaajan mielettömän kaunis ja inspiroiva tili. Tältä tililtä löydät paljon kauniita sisustuskuvia.


Little E palasi hoitoon talviloman jälkeen ja oli aivan innoissaan. Päivien polttavimmat puheenaiheet ovat olleet se, mitä kavereiden kanssa oli leikitty hoidossa. Kovien pakkasten vuoksi lapset olivat viettäneet pari aamupäivää sisällä ja leikkineet muun muassa taikahiekalla. E oli innoissaan, kun oli päässyt tekemään hiekkakakkuja sisällä. Kivojen juttujen lisäksi täällä on tosin menossa sellainen ”en halua”, ”en osaa”, ”en pysty” vaihe.


Paras sarja: Aallonmurtaja. Aika uusi suomalainen jännäri, joka tulee sunnuntaisin. Me ollaan tallennettu sitä digiboxille ja katsellaan omaan tahtiin. Sarja löytyy kokonaan C Morelta.

Paras elokuva: Nälkäpeli – Matkijanärhi 1. Tuli joku ilta telkkarista ja katselin sen silloin, vaikka leffa löytyy meiltä blue-raynakin. Nälkäpelitrologia on puhutellut minua alusta asti karuudellaan. Luin kirjat aikanaan kolmessa vuorokaudessa ja olen ihan yhtä ihastunut elokuviin.


Itse olen yrittänyt ottaa tällä viikolla mahdollisimman rennosti. Viime viikon stressipiikki vaikuttaa selvästi yhä ja olen itse huomannut olevani vähän herkkä, sekä väsynyt. Onneksi minulla on ollut kiva projekti, jota tehdä. Se on ollut omiaan viemään ajatukset mukavammille raiteille.

Paras vauvajuttu: Aloitimme viimein kiinteät. Ensimmäiseksi ateriaksi valikoitui paahdettu avokado. Toiveena olisi, että ravintorikas avokado vauhdittaisi sitä painonnousua.

Paras taaperojuttu: Kun esikoisemme hoki puolet hoitomatkasta haluavansa kävellä seisomalaudalla seisomisen sijasta ja ilmoitti kahden metrin jälkeen; ”Minä en kyllä nyt yhtään pysty kävelemään.”


Viikkolla meillä oli beben kanssa taas neuvolan punnitus, jossa totesimme painonnousun taas hidastuneen vaikka lisämaitoa annettiin edelleen sama määrä. Meidän terveydenhoitajakin on todella ihmeissään, sillä kaikki muut turvamerkit täyttyvä, paitsi se painonnousu. Saimme ohjeet aloittaa kiinteät mahdollisimman pian, jotta korviketta voisi alkaa vähentämään. Sunnuntaina meillä sitten maisteltiinkin sitä paahdettua avokadoa. Isäkin pääsi todistamaan ensimmäisiä lusikallisia. Little E:lle taisi iskeä annoskateus, sillä hänkin vaati lautaselleen avokadoa.


Paras lounas: Lauantaina Harun sushibuffet Hannan kanssa. Olipa taas hyvää.

Paras kukkalöytö: Mangolianoksa, joka suorastaan käveli vastaan eräässä kukkakaupassa. Olen ihastellut mangolian kuvia instassa kuluneen helmikuun ja päätin lähteä kokeilemaan, saanko omani kukkimaan.


Viikonloppuna ehdin nähdä Hannaa Wild kind kidsin lastenvaatteiden kevätmalliston lanseeraustilaisuudessa. Pidän ajatuksena täysin uniseksistä vaatemallistosta, mutta Wild kind kidsin kuosit ovat minun silmääni turhan räyheitä. Sain kuitenkin viettää laatuaikaa ystäväni kanssa ja sain askarreltua Little E:lle hauskan eläinnaamion, joka oli ihan huippu juttu. Tilaisuuden jälkeen suuntasimme yhdessä sushilounaalle.


Paras sääilmiö: Aurinko, joka oikeasti lämmittää. Hiiteen pakkaset, kevät tule jo!

Paras kosmetiikkalöytö: Essien Lady like-sävy. Aivan täydellinen vanharoosa, joka omasta mielestäni sopi kevätfiilikseen.


Sunnuntaina vietettiin laatuaikaa tyttöjen kanssa ja vähän kuvailtiinkiin yhdessä. Projektikuvaaminen oli hauskaa, kun tällä kertaa siihen oli helppoa yhdistää leikkiä, kun kuvasimme Jollyroomin tiipiitä. Mahtui siihen sunnuntaihin onneksi muutakin, kuten runsas aamupala sillä pitkällä kaavalla. Little E:llekin maistui munakokkeli, tomaatti ja uunituoreet sämpylät.

Ensi viikolta toivon, että saisin vähän korjattua omaa väsymystäni. Pari kivaa juttua olisi tiedossa, joten olisi todella kiva, jos en olisi aivan tööt. Pitää laittaa hommat sellaiselle mallille, että ehdin nukkumaan päiväunet.

Miten teidän viikkonne on sujunut? Entä millaisia suunnitelmia teillä on tulevalle viikolle?


 x x 
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright