Slider

Kuppimuna, paras kahvikupillinen ja vauvajuttu naapurista

2018-03-11

lapsiperhe, perhe, arki, lapset, vauva, vauvavuosi

Minulla on ollut sisäinen kalenteri jotenkin täysin sekaisin. Olen sekoillut päivissä ja tapaamisissa. Mutta jotenkin ihmeen kaupalla olen onnistunut viemään esikoisen oikeaan aikaan hoitoon. Tällä viikolla on myös ehditty näkemään ystäviä ja pari sovittua tapaamista auttoi minua takaisin oikeisiin päivämääriin.


Kuva: Hanna Poikkilehto | Editointi: Minä

Paras blogipostaus: But I'm human, not a sandwichin positiivisen arjen salaisuus. Iina kirjoitti hienosti siitä, miten lapsiperheen arkeen mahtuu vaikka mitä uhmasta bolognesekastikkeeseen ruokatilan katossa, mutta kannattaa muistaa ne hyvät hetket.

Paras podcast: Valeäidin uusin jakso, jossa on vieraana Elina Cerell. Tätä jaksoa ei voi kuunnella itkemättä. Elina on kokenut suurimman surun, jonka vanhempi vain voi kokea ja kääntänyt sen hienoksi projektiksi. Käykää kuuntelemassa, koska Wecast lahjoittaa jokaisesta kuuntelijasta 0,20€ Elinan hankkeeseen, jossa heidän tyttärensä muistolle rakennetaan koulu kehitysmaahan.Peitto ja koru saatu.

Vauvan maistelut ovat jatkuneet. Avokado menee jo vaivatta, mutta banaani oli ilmeisesti melkoinen makuelämys. Meidän oli tarkoitus jatkaa maisteluita bataatilla avokadon jälkeen, mutta banaani tuli mukaan vähän varkain. Naperosta nautiskelijaksi-kirjan julkkareissa oli tarjolla banaania sormiruokailijoille ja päätin siinä tilanteessa antaa myös meidän vauvalle maistiaiset. Sunnuntaina tein uunissa bataattia ja hullaannuin siihen itse. Bataatista tulee uunissa todella pehmeää ja maukasta.

Paras kahvikupillinen: Olen ihan hulluna Esperosso Housen vaniljalatteen, joka kannattaa ottaa ehdottomasti pienenä. Silloin kahvin maku on todella pehmeä ja suorastaan herkullinen.

Paras kirja: Naperosta nautiskelijaksi, vaalea, kaunis keittokirja, täynnä hyviä ensimaisteluun sopivia reseptejä. Jotka maistuvat myös taaperolle ja äidille. Minuutin mukimunakas on nyt testattu ja seuraavaksi voitaisiin maistella puikula sämpylöitä.


Talvi on ilmeisesti lasten parasta aikaa. Vaikka minä odotan ilmojen lämpenemistä, Little E nauttii suunnattomasti talvipuuhista. Kylmyys ei paljoa haittaa juuri tällä hetkellä. Vaikka vähän jännitti kaikkein kovimmilla pakkasilla, mitä vilukissa niistä toteaa. Onneksi kovimmat pakkaset ovat jo helpottaneet, eikä tarvitse päivällä miettiä tarkeneeko tuo vilukissa kaikkien vaatekerrostensa kanssa. Hoidossa sukellellaan lumikasaan tehdyissä tunneleissa ja taaperon ensimmäiset sanat aamuisin tuppaavat olemaan nykyisin; ”Minä tahdon mennä reikään.”

Paras vauvajuttu: No tietysti se, että Ruotsiin on syntynyt uusi prinsessa! Onnea Madeleine ja Chris ja tuoreet isosisarukset! Härlig!

Paras taaperojuttu: Kun Naperosta nautiskelijaksi kirjasta löytynyt mukimunakkaan nimi taipui taaperon suussa kuppimunaksi. Varmuuden vuoksi kerroimme myös hoidossa, mitä se kuppimuna tarkoittaa ettei se turhaan ihmetytä.


Oltiin sovittu valokuvaustärskyt Saippuakuplia olohuoneessa-blogin Hannan kanssa. Aikataulu venyi kevyesti, kun keskityimme enemmän puhumiseen, kuin asioiden edistämiseen. Saimme me aikaiseksikin jotain. Torstaina tapasin puolestaan Pinjaa. Little E:llä oli silloin vapaapäivä, mikä tarkoitti hänelle hauskaa päivää mummun kanssa.

Paras sarja: Onnela, uusi suomalainen komediasarja, joka tulee lauantaisin maikkarilla. Aivan hulvaton. Olen kertonutkin jo aikaisemmin, että olemme miehen kanssa hyvien suomalaisten sarjojen kuluttajia ja meidän mielestämme niitä saisi olla enemmänkin.

Paras oivallus: Minun pitää poseeratessa keskittyä vain poseeraamiseen. Puhun ilmeisesti koko naamallani ja kameralle tallentuu mitä mielenkiintoisempia irvistyksiä.

Haluaisin tähän postauksen loppuun kysyä, että millaisia juttuja te haluaisitte viikkokatsauksessa nostettavan?

 x x
Jenni S.Löydät minut ja blogini myös sosiaalisesta mediasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright