Slider

Kauniita yksityiskohtia sinne tulevaan lastenhuoneeseen

2018-03-09


*Kaupallisessa yhteistyössä Jollyroom.

Alkuviikosta oltiin täällä blogissa telttaretkellä lumiukkojen kanssa, kun yhteistyössä Jollyroomin kanssa esittelin muutaman lasten uuden lempparin. Tässä toisessa yhteistyöpostauksessa kurkistetaan puolestaan meidän makuuhuoneeseen.

Jollyroom, yhteistyö sisustus, lastenhuone,


Tulevaisuudessa on varmasti ihanaa päästä sisustamaan lastenhuonetta ja uskalsin ottaa nyt pienen varaslähdön. Yritin valita nimenomaan sellaisia tuotteita, jotka asettuisivat myös sinne tulevaan lastenhuoneeseen. Yksi näistä asioista on Alice and Foxin kaunis, valkoinen rekki. Olen ripustanut siihen ne kaikkein kauneimmat ja suloisimmat vaatteet esille.Meidän lastenhuone tullaan sisustamaan rauhallisella väripaletilla, mutta kuitenkin leikkisästi. Vaikka lasten oma huone tuleekin ilmentämään muun kodin tyyliä, se tulee olemaan kuitenkin tyttöjen oma paikka. Yksityiskohdat saa ja niiden pitääkin olla leikkisiä.


Levollisuutta makuuhuoneen ilmeeseen tuo pedattu sänky ja minusta myös lastensängyn voi hyvin pedata. Tuo vaaleanharmaa, tikattupäiväpeitto kuuluu myös Alice and Foxin kauniiseen lastentarvikemallistoon. Söpön sisustustyynyn Little E valitsi itse alkuvuoden alennusmyynnistä.


Ainun ensipupu saatu bloginäkyvyyttä vastaan.


LukLabelin pandajuliste saatu yhteistyössä.

Valkoisen hoitopöytälipaston päältä löytyy Alice and Foxin matkalaukut, jotka ovat mitä kaunein ja hauskin sisustuselementti lastenhuoneeseen. Tulevaisuudessa ne tulevat varmasti piilottamaan sisälleen barbieiden vaatteita ja muuta pienempää tavaraa. Kaunis, valkoinen tähtivalaisin on Little E:n valitsema ja ihan loistava yövalo.Jollyroomin verkkokauppa on todella kattava ja sieltä löytyy melkein kaikkea, mitä kuvitella saattaa raskaana oleville, vauvoille, lapsille ja lastenhuoneeseen. Me ollaan oltu Jollyroomin vakioasiakkaita esikoisen vauva-ajasta lähtien ja pysytään sellaisina jatkossakin. x x
Jenni S.

*Postauksessa mainitut tuotteet on saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright