Slider

Flunssan comeback ja Paholainen uusissa hommissa

2018-03-25

lapsiperhe, arki, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Kuva: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Tämä viikko on mennyt meidän perheessä enemmän tai vähemmän sairastaessa, ainakin minun ja Little E:n osalta. Hieman jännitti suoraan sanottuna, olisiko minusta työstämään vielä tätä postausta ulos. Päätin kuitenkin terästäytyä, koska viime viikko jäi väliin teknisten ongelmien vuoksi.

lapsiperhe, arki, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Paras blogipostaus: Saippuakuplia olohuoneessa blogissa ihmetellään lasten käytettyjen merkkivaatteiden kohtuuttomia hintoja.

Paras podcast: Mettin ja Hannan podcast siitä, kun bloggaamisesta on tullut päivätyö.

Paras instagramtili: _foodstories_ tililtä löytyy ihan mielettömän kauniita ruokakuvia.

lapsiperhe, arki, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Maanantaina meillä oli treffit Pinjan kanssa. Muuten aivan ihanat treffit, mutta minua hieman hidasti flunssa, joka iski kirjaimellisesti siinä meidän treffien aikana. Minulla oli ollut pieniä, harmittomia oireita pitkin viikonloppua, mutta maanantaina tauti sitten iski ihan tosissaan. Laahustin silloin kotiin ja syöksyin suoraan sohvalle. Onneksi mieheni äiti jäi silloin auttamaan ja sain hieman levättyä.

Paras lounas: Levanin Egg Sandwich. Ihan super hyvä, hieman erilainen voileipä. Suosittelen kokeilemaan.

Paras uutinen: Suomalainen sairaalasarja Syke jatkuu Nelosella. Te tiedätte varmasti jo, että meillä fanitetaan tätä sarjaa ihan huolella ja olemme odottaneet näitä uutisia siitä lähtien kun Yle ilmoitti sarjan lopettamisesta.

lapsiperhe, arki, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Tiistaina puoleen päivään mennessä flunssa alkoi olla jo voitettu ja sain olla pari päivää ihan rauhassa. Perjantaina se iski sitten jostain syystä uudestaan ja kaatoi minut sänkyyn. Tämä taisi olla jonkin sortin takaisinmaksu siitä, että ollaan saatu olla tosi terveinä useampi kuukausi. Esikoisellakin nousi lauantaina, täysin yllättäen, neljänkymmenen asteen kuume. Muita oireita ei ole ja nyt odotellaan, mihin tauti tästä vielä kehkeytyy.

Paras sovellus: Lalalab, jonka kautta tilasin pienen nipun mustavalkoisia, ”polaroidvalokuvia”. Meille on tulossa sellainen valkoinen seinäristikko ja näitä kuvia olisi tarkoitus ripustaa ainakin siihen.

Paras sarja: Tällä kertaa sellainen löytyy Netflixistä. Lucifer, kertoo itse Paholaisesta, joka on jättänyt helvetin taakseen ja jahtaa rikollisia Los Angelesissa.

lapsiperhe, arki, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

By Pinja koru saatu.

Ehti viikolla olla onneksi muutamia hauskojakin juttuja. Ensinnäkin, minun blogiurani ensimmäinen pressitilaisuus, josta olin salaa todella, todella intona. Sinne menin, kenenkäs muun, kuin Pinjan kanssa ja sitä ennen me kaksi nälkäistä äitiä kävimme vetämässä taas yhdet sushiöverit.

Pressin lisäksi hovikuvaajani Erika tuli meille yökylään. Minun mielestäni aikuisten pitäisi yökyläillä enemmän. Meillä oli todella mukavaa. Erika sai raahattua meidät joka pienelle Pokémon jahdille, joka taisi olla Little E:n viikon kohokohta.

lapsiperhe, arki, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Paras vauvajuttu: Kun vauva siirtyi nukkumaa omaan sänkyyn, yöt ovat rauhoittuneet entisestään. Samalla vuorokausirytmi on muuttunut entistä selkeämmäksi.

Paras taaperojuttu: Pieni, olohuoneeseen muuttanut sitruspuu on saanut paljon ihmettelyä osakseen.

Paras äitijuttu: Iltoihin vapautunut oma aika, kun vauva nukkuu omassa sängyssään, eikä sylissä.

lapsiperhe, arki, lapset, perhe, vauva, vauvavuosi,

Mieheni on ollut kuluneen vuoden aikana paljon iltoja poissa työn vuoksi ja täytyy myöntää, että jatkuva yksinolo alkaa käydä rankaksi. Tietysti tuen miestäni tässä, mutta odotan hartaasti aikaa, kun hän pystyy olemaan enemmän kotona meidän ja minun kanssani. Siihen asti teen parhaani ja hoidan oman osuuteni tästä karusellista.

Miten teidän viikkonne on sujunut? Oletteko pysyneet terveinä?

 x x
Jenni S.


Minut ja blogini löydät myös sosiaalisestamediasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright