Slider

Viikkokatsauksen vauva edition

2018-02-04


Ihan ensimmäiseksi, paljon, paljon onnea presidentti Sauli Niinistö ja Jenni Haukio pienestä pojasta. Presidentillisen vauvan kunniaksi päätin kokeilla vähän erilaista viikkokatsausta. Tämä on Viikkokatsauksen Vauva edition.

Mennyt viikko on ollut todella rauhallinen. Meillä ei ole ollut sovittuna mitään isompia. Olen oikeastaan nauttinut meidän perheestä. Bebe kasvaa kohisten. Instastoriesia katsovat tietävätkin, että meillä on käyty vauvanvaatetalkoita, kun pikkusisko siirtyy seuraavaan vaatekokoon. Lisäksi meidän taaperolla on aivan mahtavia oivalluksia. Pitäisi kirjoittaa niitä ylös.

vauva, vauvavuosi, neuvola, Bebe, Zadaa app,

Paras vauvauutinen: No, tietysti uutiset Saulin ja Jennin poikavauvan syntymästä. Onneksi olkoon vielä kerran.

Paras palvelu äidille ja vauvalle: Neuvola. Suomalainen neuvolajärjestelmä on ihan ainoaa laatuaan. Itse olen tästä todella kiitollinen. Siellä on seurattu minun raskaushepatoosiani molemmilla kerroilla, Little E:n torticollista ja nyt beben painoa. Aina ollaan saatu neuvoja ja apuja ja äiti on saanut olla aina välillä rauhassa vainoharhainen.

vauva, vauvavuosi, neuvola, Bebe, Zadaa app,

Beben kanssa käytiin taas neuvolassa vaa-alla. Nyt painoa on tullut tasaisesti ja niin on sitä pituuttakin. Isä katselee täällä jo innoissaan korisseuroja, johon lapsen voisi tulevaisuudessa voisi ilmoittaa. Nyt kuitenkin toivotaan, että myös painonkasvu pysyy imettämällä ja lisämaidolla tasaisena. Bebeä itseään tämä hössötys ei kiinnosta. Hän on edelleen mitä tyytyväisin vauva.

vauva, vauvavuosi, neuvola, Bebe, Zadaa app,

Paras tapa kierrättää vauvanvaatteet: Zadaa app. Mä olen käynyt tällä viikolla pienimmän tytön vaatevarastoa läpi, kun pienimmät vaatteet ovat nyt siirtymässä pois käytöstä. Osa menee säilöön, mutta joitain päätyy myös myyntiin Zadaahan.

Iloisin yllätys: Päästiin BB:n kanssa Hevean luonnonkumitutteja, jotka olivat ehdottoman positiivinen yllätys. Ne ovat 100% luonnonkumia, joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Tutti on täysin kiinteä ja reiätön, se on hygieenisempi kuin monet muut.

vauva, vauvavuosi, neuvola, Bebe, Zadaa app,

Tutti saatu.

Viikonloppuna Little E lähti mummin luo täysihoitoon enoja hätyyttämään. On aivan ihanaa, että meidän lapset saavat läheiset välit niin isovanhempiinsa, kuin enoihinsa. Mummilasta kotiin tulee aina ihan uskomattoman tyytyväinen, hyvin syönyt ja -nukkunut taapero, joka on melkein heti valmis omaan sänkyyn.

Paras sketsihahmo: Meillä katsotaan Putousta ja suosikiksi onkin noussut kaikkien väsyneiden äitien sankari Kikka Vaara. Uskon, että jokaisella äidillä on jonkinlaista kokemusta valvotuista öistä.

Ihanaa alkavaa helmikuuta!

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright