Slider

Vastasyntyneen vaatevarasto

2018-02-19


Koska meillä on meneillään koon vaihtaminen Baby B:n kanssa, ajattelin koota teille postauksen vastasyntyneen vaatevarastosta. Tällä me selvisimme oikein mukavasti ensimmäiset kolme kuukautta. Joitain juttuja olisi riittänyt vähempikin määrä, mutta en kokenut mitään olevan liian vähän.

vauva, vastasyntynyt, vauvavuosi, lapset, lastenvaatteet,

Tulevat vanhemmat voivat halutessaan käyttää tätä listaa vauvanvaatteita hankkiessaan. Nämä vaatteet ovat olleet lähinnä kokoa 56. Sieltä löytyy myös muutama koon 50 vaate isommalla mitoituksella ja pari 50-56 tuplakokoa. Meidän tytöt ovat olleet kumpikin yli 50 senttisiä syntyessään, joten pienemmät vaatteet eivät olisi heille mahtuneetkaan.


Vastasyntyneen vaatevarasto:

11 housut
3 puolipotkuhousut
4 sukkahousut
11 podya
1 mekko
4 yöpukua

Vastasyntyneen ulkovaatteet:

1 neulehaalari
1 toppahaalari
3 pipoa
1 tumput
1 villasukat
2 töppöset


Värimaailma oli hempeä, pääosin valkoinen, mikä ei tuottanut ongelmia vastasyntyneen kanssa. Nämä valkoiset bodyt kun eivät sotkeutuneet bataattisoseeseen, tahranpoistosta ei tarvinnut huolehtia.


Housuja ja bodyja meillä oli kaikkein eniten. Niitä on hyvä olla, sillä vauvat pulauttelevat. Ja meidän vaatteissa oli välillä tahroja myös minun syömisistäni, jos jouduin syömään vauva sylissä. Ehkä vähän vähempikin määrä olisi riittänyt, mutta näin puhtaat vaatteet eivät päässeet loppumaan. Ja kun kaikki olivat kivoja, niitä tuli myös käytettyä.
Puolipotkuhousuille heräsin vasta tämän toisen vauvan kohdalla ja ne olivatkin yllättävän ihania ja käytännöllisiä.


Meillä on molempien kanssa toimineet kaikkein parhaiten sukkahousut. Vaikka pienet sukat ovat mitä suloisimpia, meillä ne eivät ikinä pysyneet jalassa ja hävisivät helposti. Neljillä sukkahousuilla pärjäsi hyvin.


Vastasyntyneellä mekot ovat hieman hankalia. Tämä yksi meillä käytössä ollut mekko oli sellainen bodymallinen, mikä toimi parhaiten. Tähän ei ole luettu kastejuhlassa ollutta pitsimekkoa. Sen kanssa selvittiin ihan hyvin sen parin tunnin mittainen kahvitilaisuus. Arjessa koen itse bodyt ja pöksyt näppärämmiksi pienen vauvan kanssa.


Mitä ulkovaatteisiin tulee, vauva ei olisi tarvinnut kolmea pipoa ja kaksia töppösiä ja vielä villasukkia. Pipolla ja villasukilla pötkii pitkälle. Pienet töppöset olivat kuitenkin niin suloisia, että päädyin ostamaan niitä jopa kahdet.


Jos kiinnostaa, mistä meidän lastenvaatteet pääsääntöisesti löytyy, niin kannattaa käydä lukemassa Vinkit vauvanvaate ostoksille-postaus.


xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright