Slider

Valtavaa huolta, uutta katsottavaa ja rauhallisia aamuja

2018-02-25


Kerroinkin jo, että tämä viikko on ollut hyvin stressaava. Niin stressaava, että olen kärsinyt jopa kevyestä hiustenlähdöstä. Vauvan paino ei ole noussut halutulla tavalla ja nyt se oli jopa hidastunut entisestään. Se tarkoitti tehostettuja syöttöjä, punnituksia ja lääkärissä käyntiä. Onneksi tehostetut syötöt ja lisämaito lähtivät auttamaan. Nyt vauvan paino nousee niin kuin pitää, eikä lääkärikään löytänyt mitään poikkeavaa.

lapsiperhe, arki, perje, lapset, vauva, vauvavuosi,

Paras podcast: Wecast julkaisi uuden podcast sarjan, jonka tekijöinä ovat muotibloggaajat Hanna ja Metti. Itse odotan innolla tulevia jaksoja, joissa päästään kurkistamaan elämään muotikuvien takana.

Paras instatili: @familylifeinspo Uuden uutukainen instatili, joka jakaa kauniita perhe-elämä aiheisia kuvia inspiroivilta tileiltä.

lapsiperhe, arki, perje, lapset, vauva, vauvavuosi,

Tämä oli myös taaperomme talvilomaviikko. Ei ollut mitään järkeä pitää häntä hoidossa, kun suurin osa meidän piirimme hoitajista oli lomalla. Olemme siis viettäneet tyttöjen laatuaikaa oikein urakalla tällä viikolla. Lisäksi olemme saaneet ystäviä kylään. Stressistä huolimatta tämä on ollut oikein hyvä viikko.

Paras sarja: Alias Grace, Netflixin minisarja, jossa selvitetään historiallista murhamysteeriä ja jossa on aavistuksen mystinen tunnelma. Hotkaisin sarjan parissa päivässä.

Paras elokuva: Life as we know it. Hyvin tavanomainen amerikkalainen, romanttinen komedia, jossa on surulliset vibat. Pieni tyttö jää kummivanhempiensa kasvatettavaksi vanhempien kuoltua auto-onnettomuudessa. Allekirjoittaneella saattoi olla tippa linssissä kerran tai kaksi.

lapsiperhe, arki, perje, lapset, vauva, vauvavuosi,

Maanantaina kävimme Pinjan kanssa iltapäiväteellä, josta on oma postauksensa. Oli mahtavaa nähdä Pinjaa pitkästä aikaa. Meillä oli paljon puhuttavaa, sillä edellisistä treffeistä on ehtinyt vierähtämään tovi. Teen lisäksi kävimme pyörähtämässä Ipanaisessa. Minä en ollut vielä ehtinytkään käydä uusissa tiloissa, jotka ovat kyllä paljon toimivammat ja näppärämmät.

Paras vauvajuttu: Bebe oppi kääntymään.

Paras taaperojuttu: Jollyroomilta saatu tiipii, jonne Little E muutti melkein asumaan sen tullessa olohuoneeseen.

lapsiperhe, arki, perje, lapset, vauva, vauvavuosi,

Äitini soitteli meille torstaina ja kyseli haluaisiko Little E yökylään mummilaan. Pieneltä mummin murulta ei tarvinnut kysyä kahdesti. Hyvä ettei hän juossut saman tien ovesta ulos. Äiti haki Little E:n sitten perjantaina päivällä pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen. On edelleen aivan mahtavaa, että tyttö viihtyy niin hyvin isovanhempiensa kanssa. Me saimme viettää rauhallisen viikonlopun sillä välin, kun taaperoa viihdytettiin Talman mäissä.

Paras aamu: Lauantaina ja sunnuntaina, kun sai ihan rauhassa heräillä vauva vieressä uuteen aamuun kujerrusta kuunnellen. Aamut taaperonkin kanssa ovat ihania, mutta tällainen rauhallinen heräily ja nautiskelu on silloin täysin mahdotonta.

Paras uusi nettikauppatuttavuus: Englantilainen Next. Olen tutustunut nyt Nextin lastenvaatevalikoimaan ja olen ihan myyty. Kohtuuhintaisia kauniita vaatteita joiden mitoitus on kuulemma hyvä. Tilasin nyt muutaman jutun meidän tytöille ja kerron teille varmasti omia kokemuksia, kunhan tilaus tulee.

lapsiperhe, arki, perje, lapset, vauva, vauvavuosi,

Sunnuntaina meillä vietettiin aikaa ruuvimeisseleiden ja kokoamisohjeiden kanssa. Meillä minä huolehdin kaikista kokoamisista, koska rakkaalla miehelläni ei riitä kärsivällisyys epäselvien ohjeiden ja mutterien kanssa. Sen sijaan hän otti samalla vetovastuun ruuanlaitossa ja minä sain vain haistella keittiöstä tulevia tuoksuja. Parasta.

Ihanaa tulevaa viikkoa!x x
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright