Slider

SOMAa äidille ja tyttärelle

2018-02-05


*Yhteistyössä Soma Original

Viime kesänä tutustuin ihanaan pieneen yritykseen nimeltä Soma Original, jonka valikoimista löytyy tuotteita äideille ja lapsille. Ihastuin ensisilmäyksellä kauniisiin, laadukkaisiin, kotimaassa valmistettuihin tuotteisiin. Kesällä ostin itselleni ihanan pellavahuivin. Vaaleasta huivista tuli hetkessä vakioasusteeni.
Tästä syystä yhteistyö Soman kanssa tuntui mitä luonnollisimmalta.

SOMA Original, soma, äidit, lapset, pukeutuminen, vaatteet, asusteet,

Soma sai alkunsa, kun kaksi äitiä ei löytänyt markkinoilta oikeanlaisia nahkarukkasia. Niinpä he tekivät sellaiset itse ja perustivat niiden ympärille yrityksen. Ihailtavaa asennetta minusta. Tuotevalikoimaan kuuluu nyt paljon muutakin, kuin rukkaset. Kaikki yhtä laadukkaita ja loppuun asti suunniteltuja.

SOMA Original, soma, äidit, lapset, pukeutuminen, vaatteet, asusteet,

Yrityksen toimintaa ohjaa vastuullisuus. Tuotteissa ei käytetä tarhattujen eläinten nahkoja ja valmistuksessa nahat pyritään käyttämään mahdollisimman tehokkaasti. Sen lisäksi tuotteiden leikkaus ja ompelu tapahtuu lähituotantona Suomessa. Eikö ole hienoa? Itse ainakin tuen mielelläni tällaista suomalaista yritystä.

SOMA Original, soma, äidit, lapset, pukeutuminen, vaatteet, asusteet,

Minä ja Little E saimme Somalta yhteistyön merkeissä muutamia ihania tuotteita. Kuten Diamond collectionin mustan turbaanipipon ja Soft collectionin huivin, jotka näkyvät kuvissa. Molemmat ovat aivan ihania, eivätkä ne hiosta päällä. Esimerkiksi pipoa olen pitänyt monet kerrat osana asua, ihan sisälläkin. Silti se on riittävän paksu, jotta pää ei palellu pakkasella.
Voin luvata, että tuotteet tulevat tämän talven ja kevään mittaan näkymään asukuvissa. Ja kunhan saan taaperon yhteistyöhön kanssani, esittelen myös Little E:n soman tyylin.

SOMA Original, soma, äidit, lapset, pukeutuminen, vaatteet, asusteet,

Pian ilmestyy muuten Soman tämän kevään uusi mallisto. Henkilökohtaisesti en malta millään odottaa!

Onko Soma Original teille entuudestaan tuttu?

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright