Slider

Miksi perustin blogin?

2018-02-01


Vuosi taisi olla 2013, kun tutustuin blogiin nimeltä Char and the City. Silloin Carita kirjoitti blogiaan vielä sisustuslehti Divaanin alla, jonka vuoksi satuin sen huomaamaan. Ennen tätä blogigenre oli minulle täysin vierasta maaperää. Ainoa kokemukseni blogeista oli siihen mennessä pari Seiskan julkkisblogia, joihin olin törmännyt sattumalta.

blogi, Char and the City, blogit, bloggaaminen, kirjoittaminen,

Char and the city imaisi minut todella nopeasti mukaansa. Ja ihan yhtä nopeasti aloin miettiä oman blogin perustamista. Silloin alussa ajattelin, että blogin kirjoittaminen on nimenomaan K I V A A . Ei minulla ollut mitään käsitystä sen analyyttisesta puolesta tai tavoitteellisuudesta. Saati postausten suunnittelusta. Enkä minä sitä kaupallisuuttakaan ja yhteistyöpuoltakaan ymmärtänyt. Kirjoitin puhtaasti omaksi ilokseni. Minulla ei siihen aikaan ollut mitään vakinaista harrastusta, vaikka nuoruudessani olin tottunut harrastamaan.

Char and the city, blogi, bloggaaminen, blogit,

Aika nopeasti kyhäsinkin pystyyn ensimmäisen blogini, mutta into loppui lyhyeen, kun kaikki aika tuntui menevän kirjoittamiseen. Vaikka ensimmäinen yritykseni kosahti karikolle, ajatus blogin pitämisestä ei koskaan kuollut kokonaan. Keskityin hetken aikaa siihen, että saisin oman elämäni raiteilleen pitkään jatkuneen masennuksen jälkeen. Sitten tulinkin raskaaksi ja ajatus uudesta blogista syntyi. Kesällä 2015 perustin big mamas homen.

Kuolen häpeästä, kun tarkastelen ensimmäisen vuoden aikaisia postauksia. Jossain vaiheessa aloin ymmärtämään yhä enemmän blogeja ja blogimaailmaa, jonka seurauksena minulle syntyi halu kehittää itseäni. Halusin kehittää blogiani, kuvaustaitojani ja kirjoittamista. Hiljalleen se tie on johtanut tähän pisteeseen.

Char and the City, blogi, bloggaaminen, blogit

Ihan rehellisesti sanottuna, en uskonut toisellakaan kerralla, että jaksaisin blogin pitämistä kovin kauaa. En ole mikään pitkäjänteinen tyyppi ja kyllästyn aika helposti asioihin. Siksi onkin ollut hienoinen yllätys, miten tärkeää bloggaamisesta on minulle tullut. Lapsiarjessa se on minulle varsinainen henkireikä. Vaikka äitiys on ihanaa ja lasten kanssa on mahtavaa olla, kaipaan arkeeni jotain omaa puuhaa. Blogi on minulle se kaivattu pakopaikka.

Char and the City, blogi, bloggaaminen, blogit, kirjoittaminen

Muistatteko te ensimmäisen blogin, jota olette alkaneet lukemaan?


xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright