Slider

Lastenvaatefilosofiani

2018-02-16


Sain Soman yhteistyöpostaukseen kommentin, joka käsitteli näitä minun lastenvaatteidenosto tottumuksia. Ja kuten meillä bloggaajilla on silloin tällöin tapana, vastaan kiperään kommenttiin postauksella.

lapset, lastenvaatteet, taapero, vauva,

By Pinja koru saatu.

Ensimmäiseksi haluan tähdentää, että minun ei ole tarkoitus arvostella tai lytätä yhtään lastenvaatteita valmistavaa yritystä tai mitään muutakaan yritystä, isoa tai pientä, kotimaista tai ulkomaista. Tällä hetkellä minä vain puhtaasti ihmettelen tätä vallitsevaa lastenvaatebuumia. Sitä miten monet käyttävät ne hyvin vähäiset, ehkä viimeiset rahansa, tiettyihin lastenvaatteisiin statuksen vuoksi. Ja sitä miten puhki kuluneen vaatteen arvo voi olla vielä kymppejä.
Ja sitten meillä on some täynnä identtisesti puettuja lapsia. Ihan ymmärtämättömyyttäni saatan olla sanomisissani joskus hieman tiukka.

lapset, lastenvaatteet, taapero, vauva,

Minä tuuletan ketjuliikkeitä, välillä ehkä aavistuksen kärkkäästi, koska niistä saa hyviä, kauniita ja kestäviä vaatteita kohtuuhinnalla. Varsinkin, kun henkkamaukalta saan kolmet uudet legginssit, samalla hinnalla mitä kirpparilla pitäisi pulittaa puhki kuluneista rodineista. Tarkoitukseni ei ole kuitenkaan arvostella muiden valintoja, kukin tekee kuin itselle tuntuu sopivalta.

Myös meidän tyttöjen tyyliä piristetään silloin tällöin jollain merkkiasusteella. Olihan Little E:llä viime keväänä käytössä Papun rusettipipo, jonka olin itse ostanut. Vaikka aavistuksen pihinä naisena, olin metsästänyt hänelle sellaisen messu- ja poistohintaisen yksilön. Itselleni voisin ostaa rusettipipon täydellä hinnalla, kosta pystyn käyttämään sitä pidempään kuin tyttäreni. Sama pätee Soman tuotteiden kanssa.

lapset, lastenvaatteet, taapero, vauva,

By Pinja koru saatu.

Lisäksi kommentissa tiedusteltiin, miksi Soma olisi muka parempi, kuin esimerkiksi Gugguu. Periaatteessa ei olekaan, mutta itse kannatan sitä, että Soman tuotteet myös valmistetaan Suomessa. Itse ostan tässä tapauksessa mielumin Suomessa valmistettuja tuotteita ja samoin tuen näitä yrityksiä mielelläni blogissani. Olen myös valmis maksamaan näistä yksittäisistä tuotteista vähän korkeampaa hintaa, jos valmistajakin on kotimainen.
Ja toiseksi, enhän minä voi yhteistyöpostauksessa alkaa kehumaan samaan aikaan muita yrityksiä.

lapset, lastenvaatteet, taapero, vauva,

SOMA Original palmikkopipo saatu.

Ja tähän loppuun tiedoksi, että teen ja aion tehdä jatkossakin yhteistyötä vain omannäköisten yritysten kanssa. Kaikki ovat sellaisia, joiden tuotteita meidän perheessä käytettään ja käytettäisiin muutenkin. Haluan, että niin yhteistyökumppanit, kuin lukijatkin voivat oikeasti luottaa minun sanaani, enkä myy sieluani ilmaisesta piposta.
Ja perustelen kyllä mielelläni omat näkemykseni auki, jos jonkin kuulostaa oudolta.

Ihanaa loppuviikkoa!

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright