Slider

Neuvolakortin kauniimmat kuoret

2018-02-13


*Kaupallisessa yhteistyössä LukLabel

Kun odotin Little E:tä, sain raskauden ensimmäisellä neuvolakäynnillä terveyskortin, jonka avulla seurattiin minun ja vauvan vointia. Kortti sujautettiin muoviseen koteloon, jonka kannessa oli perusvoidemainos. Kuulostaako tämä yhtään tutulta? Tämä kotelo kulki käsilaukussa koko raskausajan. Kun tyttäremme syntyi, ensimmäisellä tarkastuskäynnillä saimme toisen samanmoisen vauvan terveyskortille.
Jos kaipaat neuvolakortille kauniimpia kuoria, niin tässä sinulle vaihtoehto. Postaus on toteutettu yhteistyössä LukLabelin kanssa.

LukLabel, neuvolakortti, yhteistyö, lapset, vauva, raskaus,

Vasta Little E:n ollessa puolivuotias törmäsin ensimmäisiin myynnissä oleviin neuvolakorttikoteloihin. Nykypäivänä äidin ei siis tarvitse tyytyä perusvoidemainokseen, vaan hän voi sujauttaa neuvolan terveyskortin kauniiden kansien väliin. Visuaalisena ihmisenä arvostan tällaisia pikku juttuja ja tiedän etten ole ainoa.

LukLabel, neuvolakortti, yhteistyö, lapset, vauva, raskaus,

Suomalainen LuKLabel on yritys, joka tarjoaa kauniita neuvolakortti- ja passikoteloita nettikaupassaan. Tällä hetkellä heidän valikoimansa taitaa olla markkinoiden laajin. Valikoimista löytyy esimerkiksi suloiset pandat, yksisarvinen ja rohkeakuvioinen marmori, sekä monia muita. Joka makuun löytyy taatusti sopiva malli.

LuKLabel on nuori suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen pitkälle mietittyjä tuotteita sisustukseen ja lapsille. Yrityksen perustaja Tiina halusi lähteä tekemään jotain rohkeasti erilaista. Minun mielestäni tässä on onnistuttu. LuKLabelin tuotteet ja tyyli ovat selkeästi tunnistettavissa.

LukLabel, neuvolakortti, yhteistyö, lapset, vauva, raskaus,

Me saatiin yhteistyön merkeissä yksi neuvolakorttikotelo ja hurmaava pandaprintti seinälle. Meidän vyötärön korkuinen pandafani on ollut suorastaan haltioissaan uudesta sisustuselementissä. Sitä on esitelty äidille ja isälle monen monituiset kerrat. Minä puolestani googlailen pandalle kavereita, haaveena pieni, sympaattinen tauluseinä.

LuKLabelin pandaprintillä on tulossa keväällä myös pussilakanasetti, joka meidän on ehkä pakko hankkia, kun Little E siirtyy isojen tyttöjen sänkyyn.

LukLabel, neuvolakortti, yhteistyö, lapset, vauva, raskaus,

A R V O N T A    P Ä Ä T T Y N Y T !
Instagramissani (@bigmamashomeblog) on parhaillaan käynnissä LuKLabelin arvonta, jossa voi voittaa itselleen vapaavalintaisen julisteen ja neuvolakorttikotelon. Käy ihmeessä osallistumassa.

Onko LuKLabel sinulle tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright