Slider

Vuoden ensimmäinen päivä

2018-01-01

Niin meni jälleen yksi vuodenvaihde. Meillä vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Söimme tortilloita ja kävimme alkuillasta ampumassa muutaman pienen sähikåisen. Esikoisen suosikeiksi nousi ehdottomasti perhoset. Niitä olisi saanut lähettää taivaalle kymmeniä. Baby B ei sanonut paukkeeseen mitään. Nukkui vain tyytyväisenä omien vaunujensa suojassa. Hyvin erilainen uusi vuosi, kuin edellinen, jonka vietimme Lastenklinikan päivystyksessä Pikku E:n kanssa influenssan vuoksi.

Arvaatteko kumpi oli mieluisampi tapa viettää vuodenvaihde?

Uusi vuosi, vuodenvaihde, hyasintti, vuoden ensimmäinen, tammikuu, hyasintti, kahvi,

Täytyy tunnustaa, että uusi vuosi ei ole lempi juhliani. Pelkään hieman raketteja ja vannoinkin eilen aikovani viettää seuraavan vuoden jossain hotellissa, jonne paukkuarat koiratkin pääsevät vuodenvaihdetta pakoon.

Uusi vuosi, vuodenvaihde, hyasintti, vuoden ensimmäinen, tammikuu, hyasintti, kahvi,

Uudenvuoden päivä on sujunut huomattavasti rauhallisemmin. Ollaan touhuttu lasten kanssa. Sain ihania kuvia miehestäni ja meidän tytöistä, kun kaikki kolme köllöttelivät parisängyssä.

Uskon, että tulevasta vuodesta tulee hyvä. Minulla on itse asiassa teille isoja, hyviä uutisia. Haluan kuitenkin omistaa niille oman postauksensa, joten joudutte toistaiseksi tyytymään tähän tylsään vihjailuun.

Uusi vuosi, vuodenvaihde, hyasintti, vuoden ensimmäinen, tammikuu, hyasintti, kahvi,

Tässä olivat tämän kertaiset uuden vuoden terveiset. 
Ihanaa ja iloista uutta vuotta!

Miten teidän vuodenvaihteenne sujui? Kävittekö ampumassa raketteja? 
Oliko teidän porukassanne joku, joka pelkäsi pauketta?

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

 1. Moi :) Sulla on tosi kiva blogi. Jotenkin tällainen, johon voi lukijana samaistua, eikä ole liian "pintakiiltävä" tai teennäinen. Ja kuitenkin samalla niin huoliteltu, ja selkeästi nähty vaivaa blogin eteen.

  Minulla olisi juttutoive, nimittäin lifestyleblogin aloittaminen! Miten saada lukijoita? Miten ottaa kuvat, millä välineillä yms., ja miten kirjoittaa lukijoita kiinnostavalla tavalla kiinnostavista aiheista? :D Miten välttää bloggaajan mokat ja karikot?

  Kivaa vuodenalkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Tosi ihana kuulla, että pidät blogistani. <3 Tällaista palautetta on todella ihana lukea.

   Ja kiitos postaustoiveesta. Tulen kirjoittamaan tulevaisuudessa omia näkökantojani bloggaamisesta ja otan varmasti nämä aiheet käsittelyyn. En kuitenkaan ole missään mielessä vielä ammattilainen, joten kerron vain omista näkemyksistä ja kokemuksistani.

   Hyvää alkavaa vuotta sinullekin. <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright