Slider

Viikkokatsaus 1/18

2018-01-07

Viimeiset neljä viikkoa ovat olleet meidän perheessä yhtä juhlaa. Ensin juhlimme Little E:n toisia syntymäpäiviä. Siitä viikon päästä juhlimme joulua ja seuraavaksi uutta vuotta. Loppiaisena puolestaan Baby B sai nimensä. Voin kertoa, että tällainen juhlasuma käy pidemmän päälle raskaaksi ja olen onnellinen, kun viimeinenkin juhla on juhlittu. Onneksi mieheni täyttää vuosia vasta keväällä.


Helsinki, viikkokatsaus, vuosi 2018, äiti, #momlife,

Paras blogipostaus: Jenni Alexandrovan Eroammeko liian helposti

Paras instagramtili: @_annasofia_ Ihana, vaalea feedi, jossa nautitaan ennen kaikkea niistä pienistä hetkistä. Todellinen kaunis, hyvänmielen kanava.

ristiäiset, kukat, kakku, tyttö vauva, Baby B, nimiäiset

Little E on viettänyt tämän viikon lomaa kotona ja palaa ensi viikolla takaisin hoitoon. Toivottavasti loppuviikosta alkanut flunssa ehtii sitä ennen hellittää. E on nimittäin alkanut puhumaan kavereistaan yhä enemmässä määrin, mikä todennäköisesti kertoo iahn puhtaasta ikävästä hoitoon.

vauva, baby b, ilmapallo, panda pallo, olohuone,

Paras vauvajuttu: Vauvan viihdyttäjä numero yksi on jalkaan sidottu ilmapallo. Baby B:n suosikki juttu tällä hetkellä on Little E:n syntymäpäiviltä jäänyt panda pallo, jota hän voisi tuijotella ja potkia jalassaan vaikka kuinka pitkään.

Paras taaperojuttu: Yökylä serkkutytön luokse. Mieheni ja Little E lähtivät ristiäisten jälkeen yökyläilemään veljeni luokse. Serkukset olivat kuulemma touhunneet keskenään reilusti nukkamaanmenoajan ohi.

sushi, lounas, Helsinki, uusi vuosi,

Kun uudenvuoden tohinoista selvittiin, aloin hiljalleen leipomaan ristiäisiin. Minulla oli joka päivälle omat tehtävänsä ja siitä huolimatta loppiaisaamuna meinasi iskeä stressi. Eikä niiltä pieniltä leivontakatastrofeiltakaan vältytty. Marengit jäivät osittain raaoiksi ja seeprakakusta jäivät puuttumaan raidat. Onneksi tässä vaiheessa oma kohellukseni lähinnä naurattaa.

Paras sarja: Netflixiin ilmestyi Modernin perheen uusi kausi, jota olen kuluttanut imettäessä E:n päiväunien aikaan.

Paras lounas: Testattiin Pinjan kanssa taas uusi sushi paikka. Luckiefun's Fredrickin kadulla, jossa sushi oli hyvää, vaikka valikoima oli ehkä hieman suppea. Henkilökunta oli kuitenkin timanttista ja olo oli tervetullut, myös kaksien vaunujen kanssa.

Pinja Tuominen, By Pinja, Helsinki, peiliselfie, selfie, momfie

En muuten tehnyt uudenvuodenlupauksia. Päätin vain nauttia tulevasta vuodesta, joka on kuopuksemme vauvavuosi ja vuosi, jolloin taaperomme kasvaa hiljalleen leikki-ikäiseksi. Samalla teen blogia uudella innolla ja pian myös uudessa osoitteessa. Alkuvuodesta on muuten tulossa useampikin kiva yhteistyö, joiden esittelemistä teille odotan.

Baby B, Mamas & Papas, Pikku Vanilja, sitteri,

Paras kirppislöytö: Vaaleanpunainen neulepusero. Olen vuoden päivät ihastellut muilla vaaleanpunaisia neuleita ja miettinyt ovatko ne minun juttuni. Joku muistaa ehkä viime keväältä vaaleanpunaisen kauteni, joka on taas nostamassa päätään. Sitten löysin tässä yhtenä iltana Zadaasta kivan näköisen yksilön ja päätin kokeilla. Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen vaatekaappini ainokaiseen vaaleanpunaiseen vaatekappaleeseen.

Paras hankinta: Pikku Vaniljasta Mamas & Papasin värisevä sitteri. Tällaista ehti olla jo ikävä. Lyömätön apu vauvan rauhattomiin päiviin, kun uni ei meinaa muualla tulla.

Soma original, Soft collection, huivi, By Pinja, grey marble

Huivi SOMA saatu
Koru BY PINJA saatu

Miten uuden vuoden ensimmäinen viikko on sujunut?

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Siis mä löysin Modernin Perheen vasta joulukuussa, ja nyt meenkin jo 6. kauden puolivälissä, hehe :D Meni muutamat eka jaksoa siihen, että hommaan pääsi mukaan, mutta sitkeys kannatti - niin paras sarja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhun sarja iski jotenkin heti. :D Olin myös kuullut melkoista ylistystä ystävältäni, ennen kuin aloin itse katsoa sarjaa. Nyt on kahdeksaskin kausi katsottu. :D Siihen ei kauaa mennyt.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright