Slider

Viikkokatsaus 02/18

2018-01-14

Tällä viikolla ulkona on paukkunut pakkanen, mutta lunta ei kuulu vieläkään. Tämä vilukissa ei olisi halunnut pistää nenäänsä ovesta ulos, mutta minkäs teet. Teetä on kulunut ja villasukat kasvaa kohta kiinni jalkoihini. Tämä viikko on sujunut tarkoituksella rauhallisella temmolla kuukauden jatkuneiden juhlienjärjestelyn jälkeen. En halunut sopia kalenteriin mitään ylimääräistä ja tämä on ollut ihanaa. Ensi viikolla onkin sitten useammat treffit. Unohtamatta rauhallisia kotipäiviä.

Viikkokatsaus, Tammikuu, Koti, Klassisen boheemi sisustus, perhe, arki, lapsiperheen arki

Paras sarja: Olen kuluttanut tällä viikolla Netflixistä Gracieta ja Frankieta, josta alkaa ilmestyä uusi kausi ensi viikolla.

Paras instagramtili: @heidi_joukolatar. Ihana hyvänmielen instakanava, joka on täynnä sisustamiseen ja lapsiin liittyvää inspiraatiota. Heidillä on kaksi minun tyttöjäni vähän vanhempaa tytärtä, joten olen ammentanut sieltä muun muassa ideoita siihen unelmien lastenhuoneeseen.

By Pinja, imetyskoru, marble, SOMA Original, turbaanipipo, selfie
By Pinjan koru saatu.
SOMA Originalin pipo saatu.

Tällä viikolla pääpaino oli blogin siirtämisessä uudelle alustalle. Sitä hidasti kuitenkin himpun verran tekniset ongelmat, jonka vuoksi siirrän yhä vanhoja postauksia uuteen osoitteeseen sitä mukaan kun kerkeän. Muuton kunniaksi tulen tämän kuukauden aikana kirjoittamaan useamman postauksen, joiden avulla toivon uusien lukijoiden tutustuvan minuun ja perheeseeni.

Paras luonnonilmiö: Helsinkiä hemmoteltiin viikolla todella upealla auringonlaskulla. Kaikki somekanavat ovat olleet täynnä tätä kaunista ilmiötä.


Aurinkolahti, Aurinkolahden ranta, Beemoo vaunut, auringonlasku

Baby B:llä oli tällä viikolla kaksikuukautisneuvola, jossa totesimme hänen ottavan edelleen painoa hieman hintsusti. Ilmeisesti kuopuksemme on tullut isäänsä, joka kuuluu näihin pitkiin ja laihoihin jotka eivät liho millään. Muuta erityistä neuvolassa ei todettu, eikä tästäkään painonnoususta kannata kuulemma olla huolissaan. Vauvat ovat yksilöitä. Meidän bebe on ihastuttava ja reipas pieni tyttövauva.

Viikkokatsaus, Viikon kootut, taapero, esikoinen, Little E, makuuhuone, klassisen boheemi sisustus

Paras vauvajuttu: Postin miehet toivat alkuviikosta uudet Beemoon vaunut kotiovelle. Vaunuista tulee myöhemmin parempi juttu. Mutta keskivertoa pidempänä ihmisenä tuuletan sitä, että vauvaa vaunuista nostaessa ei tarvitse turhia kumarrella. Näissä vaunuissa koppa tulee reilusti korkeammalle, kuin edellisissä.

Paras taaperojuttu: Vaunujen kaverina saman tilauksen yhteydessä tuli taaperolle seisomalauta. Little E tykkää laudalla matkustamisesta ja täytyy myöntää, että se on helpottanut suuresti hoitoaamujen kiirettä.
Essie, kynsilakat, lapsiperheen arki, Viikkokatsaus, Viikon kootut,

Tämä oli ensimmäinen arkiviikko joululoman jälkeen ja esikoinen palasi hoitoon. Taapero oli innoissaan päästessään leikkimään kavereiden kanssa. Oli ihanaa viedä innokas tyttö aamulla hoitoon, kun tämä juoksi hoitopaikan ovesta sisään leveä hymy kasvoillaan. Ei ehtinyt edes vilkuttamaan äidille. Kotimatkalla höpöteltiin sitten ummet ja lammet kavereista, sekä päivän puuhista. Kuulemma olisi halunnut päivällä mereen uimaan.

Parhaat päiväkahvit: Käytiin kauppareissun ohessa tyttöjen kanssa kahvilla ja totesin kasvattavani itselleni parasta päiväkahviseuraa. Little E on tässä jo vanha tekijä. Puoli vuotta sitten kahvilassa käyminen oli hänen kanssaan pienimuotoista extremeurheilua. Nyt kaikki meni todella sujuvasti ja mukavasti. Minä ehdin jopa lyhyen hetken nauttia omasta kahvistani.

Viikkokatsaus, taapero, lapset, kaksivuotias, Espresso House,

Alkuviikosta ystäväni ja Baby B:n kummitäti tuli käymään. Hän muisti kummityttöään ihanalla Sophie la Girafen klassikkopurulelulla, josta minä haaveilin jo ensimmäisenä vauvavuotena. Jostain syystä sitä ei vain tullut itse hankittua. Mutta onhan Sophie suloinen. Ja kuinka ollakkaan, taapero omi sekunnissa tämän kiharvin itselleen.

Mama's & Papa's sitteri, Pikku Vanilja, vauva, lapsiperhe,

Miten tammikuu on lähtenyt rullaamaan? Mitkä ovat teidän tämän viikon kohokohdat?

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright