Slider

Vauvanhoitoa

2018-01-08


*Kaupallisessa yhteistyössä Ainu


Loppuraskaudesta kirjoitin Kaaos makuuhuoneessa ja Valmista-postauksissa siitä, miten meidän vauvavalmisteluihin kuului makuuhuoneen uudelleen järjestäminen. Huoneesta lähti kokonaan työpöytä ja tilalle tuli hoitopöytä. Sen lisäksi jotkut vanhat huonekalut saivat uudet paikat huoneessa.
Little E:n vauva-aikana hoitopöytänä toimi Ikean Hemnes-lipasto, kuten joku saattaa ehkä muistaakin. Mutta Baby B:n myötä me tarvitsimme myös hieman lisää säilytystilaa hänen vaatteilleen. Tämän vuoksi jouduimme pähkäilemään hetken kaksioon sopivaa ratkaisua. Päädyimme lopulta ostamaan Ikeasta Sundvikin muunneltavan hoitopöydän. Tämä hoitopöytä tarjoaa sitä kaivattua säilytystilaa ja muunneltavuutensa ansiosta, sen käyttöikä on pelkkää vaippaikää pidempi.
Tämän kuluneen kahden kuukauden koekäytön jälkeen, totean olevani tyytyväinen ratkaisuumme. Näin vähän ahtaasti asuessa isompaa kalustetta ei olisi meille välttämättä edes mahtunut. Lisäksi koen käteväksi sen, että kaikki vauvanhoitoon tarvittavat välineet ovat heti siinä käden ulottuvilla. Hoitotaso on tilava ja Baby B:n vaatevarasto mahtuu hyvin hoitopöydän kahteen laatikkoon. Tulevaisuudessa lipasto vetää sitten sisäänsä ehkä kirjoja, leluja tai piirustustarvikkeita.Mintunvihreä Ainun ensipupu saatu yhteistyön kautta.


Siinä, missä hoitotason valinta tuotti aluksi päänvaivaa, hoitotuotteet puolestaan olivat itsestään selviä. Tuskin on olemassa suomalaista vanhempaa, joka ei tietäisi Ainun tuotteita. Monen suomalaisen lapsen ensimmäinen pehmolelu on ollut Ainun ensipupu. Little E sai oman pupunsa jo baby showereilla vaippakakun kylkiäisenä ja Baby B sai neulepupunsa suoraan Ainulta.

Little E:n kaikki tutit, tuttipullot, nokkamukit, juomapullot ja lusikat olivat Ainun MAM sarjaa, josta löytyy kaikkea hyödyllistä aina kuhunkin ikäkauteen sopivasti. Little E kasvoi ensimmäiset kuukaudet äidinmaidon korivikkeella, kuten joku ehkä muistaakin, joten Ainu MAM:in Anti-Cholic tuttipullot olivat aivan lyömättömiä. En muista, että meillä olisi koskaan ollut sen suurempia vatsavaivoja.

Nyt Baby B:n kanssa jatketaan samoilla tuotteilla.Ainun tuotteet saatu yhteistyön kautta.


Ainu muisti meidän Baby B:tä paketilla, jonka ansiosta pääsimme testaamaan myös hoitotuotteita. Ja niin hauskalta, kun se kuulostaakin, vanulaput pääsivät yllättämään tämän äidin iloisesti. Ainun vanulaput eivät ole niin nukkaisia ja pumpulisia, kuin monet muut vastaavat. Mikä oli erityisen hyvä juttu, kun vauvalla oli erityisen rähmivä silmä, joka kaipasi puhtaalla vedellä puhdistamista monta kertaa päivässä. Eli vauvanhoitoon suosittelen erityisen lämpimästi nimenomaan näitä vanulappuja. Ei niissä vanupuikoissa tai pesuaineissakaan mitään vikaa ole.
Ainun MAM sarjan tutit ovat olleet myös aivan loistavia. Meidän lapset eivät ole oikeastaan muita tutteja edes huolineet. Ilmeisesti muissa tuteissa muoto ei ole miellyttänyt meidän neitejä. Baby B:kin vain pyörittelee niitä muita suussaan ja sylkäisee sitten ulos, kuin ne olisivat pahoja.

Tiesitkö muuten, että osoitteesta www.ainu.fi löytyy muun muassa Ainu neuvojat. Sivuilta löytyy usein kysytyt kysymykset kaikesta vauvoihin liittyvästä. Ja jos kaipaamasi tietoa ei löydy vastauksista, voit ottaa yhteyttä Ainun omiin neuvojiin, jotka ovat koulutukseltaan terveydenhoitajia. Eli jos tuntuu, että sinulla menee sormi suuhun näissä vauva-asioissa, apua löytyy helposti.

Mitä mieltä olette hoitopöytäratkaisusta? Entä onko teillä suosikkia Ainun tuotteissa?


xx
Jenni S.

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!

  Nuo pupuset on kyllä klassikoita. Mintunvihreänä oikein hurmaava :)

  Meillä on vielä himassa värisuora pupuja, vaikka tyttäret on jo teinejä. Ei niistä kaikista pupuista ole raskinut laittautua eroon.

  VastaaPoista
 2. Me tykättiin myös Ainun vanulapuista tytön ollessa pieni. 😊

  VastaaPoista
 3. Ajatella siitä on vasta vuosi, kun pyöriteltiin neitiä hoitopöydällä. Ihanaa vauva-aikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aika menee tosiaan nopeasti. Me täällä ihmetellään, kuka vaihtoi meidän vastasyntyneen vauvaan. <3

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Ihanaa vauva-aikaa sinulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright