Slider

Tammikuun suosikit: Päälle pantavaa, maljakkoon laitettavaa ja vauvalle sopivaa

2018-01-31


*Yhteistyössä Soma Original

Tammikuu on vaihtumassa helmikuuksi ja vuosi on virallisesti lähtenyt käyntiin. Tämä on ollut oikein hyvä vuoden aloitus. Elämä rullaa omalla painollaan, lapset on kasvaneet taas kohisten ja välillä on ollut päiviä, kun voi sanoa, että ulkona on talvi. Esikoinenkin on päässyt tammikuun aikana pulkkamäkeen.

Listasin joskus kuukauden parhaita blogiini, mutta kyseinen sarja jäi pois Viikkokatsauksen myötä. Viikkokatsaus on kuitenkin löytänyt muotonsa ja koen ettei kuukauden suosikkien listaus sulje sitä pois tai päinvastoin. Suosikit voivat olla ihan mitä vain. Tässä kuussa ne ovat olleet päällepantavaa, kukkia ja vauvanvarustus.

SOMA Original, Tammikuu, suosikit

1. Somaa äidille ja tyttärelle

Kyselin syksyllä yhteistyötä ihanan, suomalaisen Soma Originalin kanssa. Nyt me ollaankin Little E:n kanssa kuljettu ihan somina ympäriinsä. Minä rakastan yli kaiken Diamond collectionin turbaanipipoa, sekä huivejani ja Little E:n saama Soman tuubihuivi on todella näppärä. Tuulisella säällä jämäkän huivin on saanut nostettua suojaamaan kasvoja. Esikoisemme kun inhoaa kylmää ja tuulta. Varsinainen kesän lapsi.

tulppaanit, leikkokukat, tammikuu, suosikit, tammikuun suosikit,

2. Tulppaanit

Minulla on sääntö. Tulppaaneja ei saa ostaa ennen, kuin tammikuussa. Mutta sitten saa ostaa tulppaaneita vaikka joka viikko. Siinä tosin käy aika usein niin, että tulee tulppaaniöverit ja alkaa kaipaamaan pian muitakin kukkia maljakkoon.

Pikku Vanilja, Baby's Only, leikkimatto, tammikuu, suosikit, tammikuun suosikit, vauva, vauvavuosi,

3. Babys Onlyn leikkimatto

Palaan mattoon myöhemmin kunnolla, mutta siitä on tullut tässä kuussa koko perheen lemppari. Molemmat tytöt tykkäävät pötkötellä pehmeällä matolla ja vanhemmat siinä ohessa. Oikeastaan meillä vietetään nyt enemmän aikaa lattialla, kuin koskaan aikaisemmin. Tämä leikkimatto on parempi kuin yksikään ohut, riemunkirjava rätti.

Onko teillä jotain ylivoimaista tammikuun suosikkia? Kuten sanoin, se voi olla mitä vain.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright