Slider

Imetysmaratonien pelastajat - Netflix suosikit

2018-01-19Netflix, sarjat, mitä katsoa, suosikit,

Nykypäivänä ei taida olla kovin montaa taloutta, jossa ei turvauduttaisi Netflixiin. Samalla, kun tv:n puolella sarjojen laatu laskee, Netflixistä löytyy hyviä, laadukkaita sarjoja, sekä elokuvia ja varmasti jokaiselle jotakin.

Netflix, suosikit, suositukset, sarjat,

Imettäessä tulee katsottua jonkin verran telkkaria ja nimenomaan Netflixiä. Imetyshetket ovat välillä pitkiäkin ja kevyt viihde on silloin paikallaan. Me katsomme mieheni kanssa yhdessä paljon elokuvia, mutta minä nautin erityisesti hyvistä sarjoista. Tässä muutama suosikkisarjani.

Netflix, sarjat, suosikit, suositukset, imetys,

Grace & Frankie
Sarja kertoo kahdesta eläkkeelle jääneestä rouvasta, joiden maailma romahtaa, kun aviomiehet kertovat olevansa homoja. Naiset päätyvät asumaan tämän myötä yhteen, mutta kahden täysin erilaisen ihmisen yhteiselo ei ole aina ihan mutkatonta. Sarja on viihdyttävä ja hauska. Itselläni oli pieniä ennakkoluuloja ennen kuin sarjan aloitin, mutta se kyllä tempaisi mukaansa heti ensimmäisen jakson myötä.

Reign – Valtiatar
Historiallinen draamasarja, joka kertoo Skotlannin kuningatar Mary Stuartista, joka oli naimisissa Ranskan kuninkaan kanssa. Koukutuin itse sarjaan heti. Sarja on täydellinen kombo jännitystä, draamaa, romantiikkaa ja historiaa.

Modern Family
Kaikkien komediasarjojen helmi. Olen saanut nauraa aivan katketakseni, kun olen saanut seurata Jay Pritchetin perheen kommelluksista. Aloin aikanaan katsomaan sarjaa ystäväni suosituksesta ja jäin hetkessä koukkuun. Cameron sai minut vakuuttuneeksi. Jo ensimmäinen jakso antaa hyvin selkeää kuvaa siitä mitä on luvassa.

Netflix, sarjat, suositkit, suositukset

Löytyikö listasta tuttuja sarjoja? Tai meinaatko tämän jälkeen katsastaa jonkun?

Teen vielä pari sarjalistausta. Käyn läpi HBO:n suosikit, sekä Netflixistä vielä nörttipuoltani hivelevät fantasia ja scifisarjat.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright