Slider

Big mamas home blogin takana - Jenni S.

2018-01-15


Minusta tuli äiti 26 vuotiaana. Jossain vaiheessa ensimmäistä vauvavuotta ymmärsin, että voin äitiydestä huolimatta harrastaa itsetutkiskelua ja pyrkiä tekemään elämästäni oman näköistäni. Voin säilyttää omat mielenkiinnonkohteeni ja innostua edelleen kauniista asioista. Minun ei tarvitse innostua Mini Rodinista, Gugguusta tai lastentarvikekirppiksistä. Voin olla kaikin puolin oma itseni. Vaikka en vielä täysin tiedäkkään kuka olen.

bloggaaja, Jenni, äiti, esittely,

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Aloitan aamuni kahvilla. Juon ensimmäisen kupillisen yleensä seisaaltaan ja touhuten. Esikoinen pyörii silloin jaloissa ja vauva nukkuu x-asennossa keskellä parisänkyä. Toisen aamukahvini juon päivällä istuen, kun vauva nukkuu ja taapero on hoidossa. En ole lainkaan aamuihminen ja inhoan heti aamusta sytettyjä kattovaloja. Mieheni sen sijaan nauttii shokkiherätyksestä ja läväyttää jokaisen asunnon valon päälle heti herättyään. Tästä meille kehkeytyy joskus sanaharkkaa.


Esittely, big mamas home, Apulanta, Jenni S,

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Meillä soi kotona usein Apulanta tai Jenni Vartiainen tai Ipanapan Napakympit. Esikoisen kasvun ja musiikki/tanssi-innostuksen myötä soittolistalle on päätynyt muun muassa myös Ana Tude. Mutta lenkillä ja ruokaa laittaessani kuuntelen podcasteja. Susikkejani ovat Kermaperse ja Komposti, sekä Afterwork.

Kahvilat, Helsinki,

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Kun on kyse Apulannasta, taannun fanitytöksi. Bändi on kulkenut mukanani nyt neljätoista vuotta ja biisilistalta löytyy monta merkityksellistä kappaletta. Suurimpana Valot pimeyksin reunalla, jonka yhdistän vahvasti tyttöihini. Odotan innolla seuraavaa keikkaa ja lupaan kiljua eturivissä, sekä roikkua Tonin jalassa, jos pääsen riittävän lähelle.

aamiainen, aamupala, Helsinki, kahvilat


Rakastan neuletakkeja ja toppeja. Ei ole niiden voittanutta vaateyhdistelmää, vaikka raskausaikana myös mekko ja legginssi pari oli lähes yhtä yleinen valinta. Muutenkin pukeutumisessa menen hyvin usein mukavuus edellä.

Sisustuksessa mukavuuden ohella, yritän keskittyä ajattomuuteen. Enään en juokse trendien perässä, vaan pikku hiljaa yritän luoda kotiimme klassisen ajattoman ilmeen, boheemilla twistillä. Nimitän omaa sisustustyyliäni klassisen boheemiksi. Kodin sisustaminen on vielä auttamattomasti kesken, sillä olen vasta löytänyt oman tyylini. Hiljalleen koti kuitenkin muuttuu meidän näköiseksi ja raportoin muutoksesta mielelläni myös teille. Sisustusesikuvani ja -idolini on homevialaura blogin Laura.

Pinja Tuominen, kahvilat, Helsinki,

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Äitiys on yksi hienoimmista asioista elmässäni. Tyttäreni ovat ne, jotka pitävät jalkani maassa. Olen haaveilija, joten on hyvä että kotoa löytyy pari maadoittajaa. Tyttöjen isän kanssa olemme olleet yhdessä pian kymmenen vuotta. Siihen on mahtunut hurjia myrskyjä ja jyrkkiä alamäkiä, mutta rakkaus ja halu pitää yhtä on kantanut aina tähän päivään asti. Vaikka välillä onkin tuntunut siltä ettei meillä ole välttämättä tulevaisuutta. Toisin on käynyt ja olen onnellinen ettemme ole luovuttaneet.

Cafe Latte, Helsinki, Kahvilat, Bloggaaminen, Äitiys,

Vielä lyhyesti...


Lempiruoka: Ei osaa nimetä vain yhtä. Hyvä ruoka maistuu aina.
Lempijuoma: Kahvi
Asuu: Yhdessä avomiehen ja kahden tyttärensä kanssa 2000-luvun kaksiossa Itä-Helsingissä.
Harrastaa: Bloggaamista, valokuvaamista, kirjoittamista, piirtämistä.
Univormu: Neuletakki, toppi ja farkut. Ei sukkia, ellei ole pakko.
Voimabiisi: Apulanta – Valot pimeyksin reunalla
Haaveilee: Hyvästä elämästä, kauniista kodista ja suuresta perheestä.


vauva, vauvavuosi, bebe, kahvilat, Helsinki

Minut löydät facebookista, instagramista ja pinterestistä. Olen intohimoinen pinnaaja ja instagram on uusin suosikkini. Myönnän ehdottomasti meneväni somessa kauniiden kuvien perässä. Kuulun pinterestissä muutoin hauskaan ryhmätauluun; Everydayinspiration from finnishbloggers. Se kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright