Slider

Viikkokatsaus 50/17

2017-12-18

Viikonloppu oli niin täynnä toimintaa, että tiivistin viikkokatsausta ja ehdin julkaista sen näin päivän myöhässä. Anteeksi, mutta eilisten juhlien jälkeen en jaksanut muuta, kuin pesiytyä sohvan nurkkaan vauvan kanssa.

Menneeseen viikkoon ei ole mahtunut kovinkaan montaa rauhallista kotipäivää. Olen leiponut, siivonnut, käynyt juhla-asioilla ja saanut mahdutettua keskelle viikkoa jopa yhdet valokuvaustreffit. Tulevasta joulusta ja mahdollisuudesta rentoutua otetaan kyllä kaikki irti. Varsinkin, kun mieheni aikoo yhdistää jouluun myös viimeiset isyyslomapäivänsä.

Paras blogipostaus: Jenni Alexandrovan postaus Milloin on oikea aika tulla äidiksi?

Paras instatili: Ihanan ystäväni Pinjan @pinjaandtheboys tili on kaunis, raikas ja inspiroiva. Itse inspiroidun ihan valtavasti Pinjan tilistä.

perhearki, syntymäpäivät, panda teema, joulu, kotiäidin elämää,

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Bebe on pian kuusi viikkoinen ihanainen. Meillä oli punnitus alkuviikosta, jossa lisämaidolla todettiin olleen toivottu vaikutus. Paino oli lähtenyt taas reippaampaan nousuun. Toivottavasti se jatkaa nousua, kun olen selvinnyt rintatulehduksestakin. Lisämaidon antamista jatketaan kuitenkin edelleen, jotta kasvuun ei tulisi uutta notkahdusta.

perhearki, syntymäpäivät, panda teema, joulu, kotiäidin elämää,

Paras taaperojuttu: Hoitokaverin lomamatkan myötä, E oli päässyt keskustelemaan päivähoidossa erilaisista kuluvälineistä. Kaveri meni lomalle lentokoneella. Toinen meni autolla. Tähän meidän taaperomme totesi, että hän menee kuuhun. Kasvatammeko me siis tulevaisuuden sisunauttia?

Paras vauvajuttu: Tähän on pakko listata yöunet. Meidän bebe on nukkunut kuluneella viikolla 6-7 tunnin yöunia, mikä on tehnyt viikosta aavistuksen helpomman. Anteeksi kaikki te, joiden tilanne on toisenlainen. Meillä on vain käynyt munkki, mitä tulee vauvojen unenlahjoihin.

perhearki, syntymäpäivät, panda teema, joulu, kotiäidin elämää,

Tapasimme Pinjan kanssa toistaimiseen Haru Sushista, josta tuli ensimmäisellä kerralla meidän molempien suosikkipaikka. Sushin äärellä parannettiin maailmaa ja avauduttiinkin hieman. Teki hyvää päästä purkamaan taas ajatuksia ihmisen kanssa, jolla on niin samanlaisia näkemyksiä ja ajatuksia kuin itsellä.

Paras oivallus: Musta kynsilakka on oiva vaihtoehto myös aikuiselle naiselle, eikä pelkkä jäänne teini-iän goottivuosista. Itse suosittelen Essien Licoricea.

perhearki, syntymäpäivät, panda teema, joulu, kotiäidin elämää,

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Viikonlopun syntymäpäivät olivat mitä onnistuneimmat. Meillä kävi iso joukko rakkaita ystäviä juhlistamassa E:tä. Kaksivuotias oli aluksi hieman hämillään lahjoista, joita tuntui vain tulevan. Hän ymmärsi jutun juonen kuitenkin nopeasti. Illalla sänkyyn nukahti yksi hyvin väsynyt, mutta onnellinen pieni tyttö.

Paras syntymäpäivälahja: Iso kasa dubloja. Taapero oli onnesta soikeana dublo kasan keskellä ja rakenteli ja rikkoi niillä vuorotellen.

perhearki, syntymäpäivät, panda teema, joulu, kotiäidin elämää,

Nyt kun suuret kaksivuotiset ovat ohitse, voin alkaa keskittymään jouluun.
Saatoimme tehdä mieheni kanssa yhden kohtalokkaan päätöksen, mitä tulee jouluun. Siitä lisää myöhemmin.
Miten teidän jouluvalmistelunne ovat edenneet? Joko on pian valmista?

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Teillä oli varmasti todella onnistuneet ja kivat synttärit. Pääasia toki, että sankari oli onnellinen päivän päätteeksi ja nähtävästi lahjatkin olivat mieleen :)Lämminhenkistä joulunalusviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä. Meitä on kyllä siunattu niin ihanalla tyttärellä, kuin myös upeilla ystävillä. <3 Päivänsankari oli onnellinen, kun sai kakkua. Sen päälle hän ymmärsi. :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright