Slider

Viikkokatsaus 49/17

2017-12-10

Tällä viikolla esimerkiksi Kinuskissan reseptikirjasto ja erilaisten juhlakauppojen valikoima on tullut harvinaisen tutuksi. Tulevien juhlien makeat tarjottavat alkavat olla selvillä, mutta suolaiset tuottavat tälle äidille hienoista päänvaivaa. Mutta eivätköhän nekin selviä tässä tulevan viikon aikana.

joulu, joulunodotus, perhe-elämä, taapero, vauva, joulunmakuja, jouluvalmistelut, instagram, viikkokatsaus, viikko, arki, lapset, adventti kalenteri, adventti kynttilät,

Paras blogiteksti... ei ole tuoreimmasta päästä, mutta toimii minulle juuri nyt inspiraationa. Kuistin kautta blogin Heidi nimittäin toteutti kuopukselleen panda teemaiset syntymäpäivät, joista minä apinoin surutta ideoita meille.

Paras instagramtili: Olen nyt pari viikkoa listannut näitä inspiroivia insta tilejä ja on suoranainen ihme, että tämä tulee vasta nyt. @homevialaura. Minun sisustusidolini ja elämäntapamentorini. Aivan ihana, harmoninen ja inspiroiva instatili.

Vauvalla oli myös neuvola tällä viikolla, jossa totesimme ettei hänen panonsa ollut noussut riittävästi. Tämän beben paino tuntuu menevän yhtä siksakkia, kun isosisko puolestaan kasvoi vauhdikkaasti yläkäyrällä. Terveydenhoitaja epäili viimeviikkoisen rintatulehduksen vaikuttaneen jotenkin asiaan. Nyt BB on saanut sitten imetyksen ohella lisämaitoa, josta toivomme hänen saavan boostin sellaiseen tasaiseen kasvuun. Muuten vauva voi todella hyvin ja on sellainen tyytyväinen pikkuinen, joten pyrin olemaan tämän asian kanssa mahdollisimman zen. Olemme kuitenkin niin alussa tämän imetyksen kanssa, että uskon sen lähtevän vielä sujumaan. Jos ei lähde, niin kasvoihan tuosta isosiskostakin terve ja iloinen tyttö korvikkeella.

joulu, joulunodotus, perhe-elämä, taapero, vauva, joulunmakuja, jouluvalmistelut, instagram, viikkokatsaus, viikko, arki, lapset, lounas, bagel, Afterwor podcast, Ecast

Paras blogia koskeva päätös oli hankkia viimein oma domain. Blogin osoite on tätä nykyään www.bigmamashome.com. Syy siihen, miksi en ole hankkinut omaa osoitetta aikaisemmin on se, että halusin nähdä miten tämän oman innostuksen ja kirjoitustahdon käy.

Paras vauvajuttu: Bebe kääntyi vahingossa mahalleen ja isihän julistaa nyt lapsemme erinomaisuutta kaikelle kansalle.

Paras taaperojuttu: E on päässyt joulun makuihin käsiksi. Ollaan maisteltu vähän pipareita, joulusuklaata ja kaakaota. Saa nähdä mitä hän tykkää tortuista.
(Toim. huom: Näitä herkkuja on maisteltu kohtuudella, ei ylettömiä määriä.)

Paras lounas: Kauppareissulla vauvan kanssa pysähdyttiin Espresso Houseen. Join kahvia, söin bagelin ja kuuntelin Afterworkia ja bebe nukkui rauhassa vaunuissa.

joulu, joulunodotus, perhe-elämä, taapero, vauva, joulunmakuja, jouluvalmistelut, instagram, viikkokatsaus, viikko, arki, lapset,

Itsenäisyyspäivää vietimme tyttöjen kanssa kolmistaan, miehen ollessa töissä jonkun ison, kiireellisen projektin kimpussa. Kukaan ei siis vaatinut kirkollista hiljaisuutta, kun Itsenäisyyspäivän paraati ja Tuntematon sotilas tulivat televisiosta. Mukavampi näin.

Joululahjoja on myös mietitty ja suunniteltu. Esikoiselle on pari juttua jo mielessä. Ensinnäkin uusi pyjama, aloitetaan tämä perinne nyt heti. Sitten, koska hän rakastaa käsilaukkuja ja kaikkea tyttömäistä, olen etsinyt hänelle sopivaa laukkua, jonka täytän sitten pinneillä, ruseteilla ja jos löydän jostain jotain kivaa Frozen henkistä, niin sillä. Pikku E oli aivan haltioissaan, kun lauantaina televisiosta tuli tavallisten lastenohjelmien lisäksi Frozenin uusi lyhytelokuva Olafin seikkailusta. Voin kertoa, että koko viikonloppu oli sitten yhtä Annaa ja Elsaa.

joulu, joulunodotus, perhe-elämä, taapero, vauva, joulunmakuja, jouluvalmistelut, instagram, viikkokatsaus, viikko, arki, lapset,

Paras joulujuttu: Torttutalkoot. Käytiin E:n kanssa tyhjentämässä lähikaupan pakasteallas ja hillohylly. Nyt voidaan leipoa torttuja vaikka joka viikko.

Paras kuuma juoma: Minä nautin teeni mustana ja vahvana. Tämä on yleensä onnistunut parhaiten irtoteen kanssa, mutta nyt olen löytänyt pussiteen jossa riittää vahvuutta ja makua. S-ketjun Finest Earl grey, näin vinkkinä, jos sielläkin on vahvan teen ystäviä.

Paras jouluherkku: Fazerin piparisuklaa. Maistakaa. Tajuttoman hyvää.

joulu, joulunodotus, perhe-elämä, taapero, vauva, joulunmakuja, jouluvalmistelut, instagram, viikkokatsaus, viikko, arki, lapset,

Kuinka teidän jouluvalmistelut sujuvat? 
Muistakaa pestä hampaat piparin maistelun jälkeen. ;)
Ihanaa joulun odotusta!

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright